Senin geldi. Vurucunun çok kötü gitti 2.5 dakka kala 5 lazımdı adamlar 2 dakka sayı atmadıGeldi mi aw ben bakmıyom son parayı yüksek orana bastık
Evet dostum hücum faul olmasa yatıyorduGeldi mi aw ben bakmıyom son parayı yüksek orana bastık
Geçmiş olsun zorlama yat bencedeElim bir phi gitti onların 26.5 du Miami denedik, olmadı valla. Bizim de bu gecelik bu kadar heralde kayıp bonusuyla bir oyuncu bahsi alır yatarım gibi
Buna da bol şans
Sacramento çok kötü bu per
Z raporu verdin bugün bittiElim bir phi gitti onların 26.5 du Miami denedik, olmadı valla. Bizim de bu gecelik bu kadar heralde kayıp bonusuyla bir oyuncu bahsi alır yatarım gibi
Saglik olsunElim bir phi gitti onların 26.5 du Miami denedik, olmadı valla. Bizim de bu gecelik bu kadar heralde kayıp bonusuyla bir oyuncu bahsi alır yatarım gibi
Çok zora girmis bu
Tam asalak çıktılar geçen perde böyle başladı açıldı bende yine açılır diye bastım buna bastığımı ilk per 73.5 tan almıştımSacramento çok kötü bu per
Sıkma canını kartada girme hırs yapıpElim bir phi gitti onların 26.5 du Miami denedik, olmadı valla. Bizim de bu gecelik bu kadar heralde kayıp bonusuyla bir oyuncu bahsi alır yatarım gibi
Aynen öyle kar cebe yakışır diyorum artık dost. Kartı ödeyelim yarinlara yarın bakarızZ raporu verdin bugün bitti