- 22,435
- 23,079
- 113
Küfür loadingHayır bunu sizler için sayıyorum
Küfür loadingHayır bunu sizler için sayıyorum
Aklımdaki plan tam olarak o yarın gaza gelip dağıtmamak için biraz küfür kıyamet dalıp 3-4 gün kafa izniKüfür loading
Senin dm ye mi 😄Bu rakam inandirici degilde sen gidip inandirici şeyler yaziyodun millet dmye cokuyordu cok ayip
AynenSenin dm ye mi 😄
Küfürü ben edeceğim aw sana noluyoAklımdaki plan tam olarak o yarın gaza gelip dağıtmamak için biraz küfür kıyamet dalıp 3-4 gün kafa izni
Parayı bulamayan benim awKüfürü ben edeceğim aw sana noluyo
Ben çekiliş lerde rastgele etiket atıyordum allah bilir onlara neler yazdılar puahah
Metin instadan ulasirAklımdaki plan tam olarak o yarın gaza gelip dağıtmamak için biraz küfür kıyamet dalıp 3-4 gün kafa izni
Farkettim onu puahhaBen çekiliş lerde rastgele etiket atıyordum allah bilir onlara neler yazdılar puahah
Vaay zengin olunca sen ben demeye başlandı @butragueno analizin nedirParayı bulamayan benim aw
Onun haberi olana kadar para biterMetin instadan ulasir
Ben wpden yazarım onaOnun haberi olana kadar para biter
Zengin olmadım henüz 3 dk kaldıVaay zengin olunca sen ben demeye başlandı @butragueno analizin nedir
Metin’e para vermemBen wpden yazarım ona
Onun herseyden haberi olur puahaOnun haberi olana kadar para biter
Yarın daha kötü laflar edicem diyon yaniZengin olmadım henüz 3 dk kaldı
3 dk sonra uzun süre yokumBu konuya bu kadar parasız fazla. Birleriniz çıksın çabuk
Ferdi çıkBu konuya bu kadar parasız fazla. Birleriniz çıksın çabuk
Shellacın paylastığı kuponda 4.5 üst sarıya 2.00 küsür oran vermiş la. Fb ts maçında 5 sarı çıkmazsa ölelim. Yanınada porto benfica 7.5 üst sarı misss. İki maçtada bolca kemik sesi duyarızMetin instadan ulasir