Kanka 1 bin mesaj nasıl yapabilirim 827 daha mesaj sayımBen engelledim metini yazdıklarını görmüyom
Kanka 1 bin mesaj nasıl yapabilirim 827 daha mesaj sayımBen engelledim metini yazdıklarını görmüyom
Burada değil reis roll takip etKanka 1 bin mesaj nasıl yapabilirim 827 daha mesaj sayım
Metinim be puahhabaO bayram öncesi aldı olm adam dün kızla date çıkarken dılarda yemeğe para vermemek için yiyip gitmiş
Yok dün instagramdan yazdı işteBunlar insan içinde kavga edip özelde sevişiyor ğuajaha
Bitane rolling konusuna gir sürekli sapla taşla vur kır öl yaz, dk da bir skor ve etiket at olur muhtemelenKanka 1 bin mesaj nasıl yapabilirim 827 daha mesaj sayım
metin onu çoktan yemiştir 1.07 orana basmıştır tekliMetin işsiz maaşıöı ne ondan aldı yapış
Bizde dostlarımız var diye övünüyoruz ortamlarda. Bilseler bu dostların böyle olduğunu kıçımıza teneke bağlayıp köy köy gezdirirlerBunlar insan içinde kavga edip özelde sevişiyor ğuajaha
Satayım sanaArkadaşlar 1 bin mesaj nasıl yapabilirim
Geçmiş olsunUla dün titreye titreye eve zor attım kendimi
Hastalık bi vurdu aksam 5 gibi saat 10a kadar zor dayandım
Eve geldik hemen bi çorba patlattım. zencefil zerdaçal bal limon karışımını yapıp bide üstüne ilaç içtim direk uyudum gece 1de bi kalktım yatağa sanki 2 kova su bosaltmışlar sağlam ter atmışım bugunde izin aldık gitmedık ak işine
Gecmis olsun la salgin var bu ara galibaUla dün titreye titreye eve zor attım kendimi
Eve geldik hemen bi çorba patlattım. zencefil zerdaçal bal limon karışımını yapıp bide üstüne ilaç içtim direk uyudum gece 1de bi kalktım yatağa sanki 2 kova su bosaltmışlar sağlam ter atmışım bugunde izin aldık gitmedık ak işine
173 mesaj daha yazarak dostKanka 1 bin mesaj nasıl yapabilirim 827 daha mesaj sayım
Geçmiş olsun dostumUla dün titreye titreye eve zor attım kendimi
Yine gelmiş ikinci mi üçüncü mü kaçıncı dalgaysa artıkGecmis olsun la salgin var bu ara galiba
Sabri bey kazançları tek yemenin zararları bunlarUla dün titreye titreye eve zor attım kendimi
Gecmis olsun knk, corba iyi gelir corbaya devamYine gelmiş ikinci mi üçüncü mü kaçıncı dalgaysa artık
Geçmiş olsunUla dün titreye titreye eve zor attım kendimi
Insta fotosuda burdaki puahahaÖlü o ps oynuyo evde şbnede ps5 var
Kanka 173 tane mesaj at ama buraya değilKanka 1 bin mesaj nasıl yapabilirim 827 daha mesaj sayım