- 14,990
- 11,359
- 113
Knk numaram kayıtlı değil benim yapamadım kyc de yapılmamış yolladım para kayboldu giitti galibatalep bakılma yok form doldurdun mesaj olatak gelliyor zaten yansıyınca
Knk numaram kayıtlı değil benim yapamadım kyc de yapılmamış yolladım para kayboldu giitti galibatalep bakılma yok form doldurdun mesaj olatak gelliyor zaten yansıyınca
hangi havele yatırdın + kimlik bilgilerin dolumuKnk numaram kayıtlı değil benim yapamadım kyc de yapılmamış yolladım para kayboldu giitti galiba
Kimlik bilgilerim dolu sadece telefon olmuyor fast ile yolladım %10 cashback olanhangi havele yatırdın + kimlik bilgilerin dolumu
dekont görselini falan girdin gelir birazdanKimlik bilgilerim dolu sadece telefon olmuyor fast ile yolladım %10 cashback olan
Birdim onları bakalım gelecek mi saolasın knk artık domain bulmakla uğraşmak istemiyorum sapa saçma sitelerdedekont görselini falan girdin gelir birazdan
gelir sıkıntı çıkmazBirdim onları bakalım gelecek mi saolasın knk artık domain bulmakla uğraşmak istemiyorum sapa saçma sitelerde
Ferdiiii gooolAbiler olmuş lokum
Ve aleyküm selam1xbet uygulamasını ios'a indiren var mı?
İphone alınmış hayırlı olsunns1xbet uygulamasını ios'a indiren var mı?
Zaten vardi zengin kankaminİphone alınmış hayırlı olsunns
Yok la android bi şeydi sankiZaten vardi zengin kankamin
Selam
@Mrlbra buralarda da diğeri parası bitmeden gelmez
Veda etmediyse elbet bir gün dönecektirAsla gitmem diyenler veda bile etmedilerr @Mrlbra