- 22,435
- 23,079
- 113
Aynen tam kiram11Bulursan süper olur benim oyunda temkinli gidersem en fazla 30 dk da 6 k yaparız 11 cekeriz
Aynen tam kiram11Bulursan süper olur benim oyunda temkinli gidersem en fazla 30 dk da 6 k yaparız 11 cekeriz
StresAcelemiz yok
Bana da 1 k atacak bir halil lazımbana tenisten anlayan ve kuyumcu soyacak 5 gözü kara adam lazım
Kuyumcu burda gerısınınsen halletbana tenisten anlayan ve kuyumcu soyacak 5 gözü kara adam lazım
11 i başka yere atacaz kardeşim 30 olarak çekecezAynen tam kiram11
ah atam 3kdan sıfırlandık senin bahsisleBana da 1 k atacak bir halil lazım
Tam kira + depozit 30 du sağol11 i başka yere atacaz kardeşim 30 olarak çekecez
Seri halledin size güveniyorum11 i başka yere atacaz kardeşim 30 olarak çekecez
Abartma lan teneke@ferdikadıoğlu şu an borçlarını ödese şu konuda herkesde en az 10k kasa olurdu
Kardeşim bizim bahşisi 3 k yap yap 300 çek gibi düşün 3 çekip 2700 geri atcanah atam 3kdan sıfırlandık senin bahsisle
Kes lan yumuşakçaAbartma lan teneke
Depozitoyu her ay mı veriyon la öyleyse bende ev kiralıyım sana akTam kira + depozit 30 du sağol
EdecezSeri halledin size güveniyorum
Rezidans mi senin ki kardeşimTam kira + depozit 30 du sağol
Konuşma çektiğine çökecemDepozitoyu her ay mı veriyon la öyleyse bende ev kiralıyım sana ak
Kardeşim 30+ çekersen daha aidat eklenecekRezidans mi senin ki kardeşim
Tamam kız Instagram’da Adriana’ydı gerçeğe gelince Adnan çıktı, 2 saate evdeyim kuş kekediEdecez
Ben bu işte yokum kardeşim. Sonunu iyi görmüyorum bu işinKardeşim 30+ çekersen daha aidat eklenecek
Teficiden iyidir gaddar kardeşim bizde mesai saatleri yokBen bu işte yokum kardeşim. Sonunu iyi görmüyorum bu işin