- 22,435
- 23,079
- 113
İnşallah bulursun diyecem awTam bır zengın tayfa kelımelerı dur bakalım ne çıkıcak altından
İnşallah bulursun diyecem awTam bır zengın tayfa kelımelerı dur bakalım ne çıkıcak altından
Daha demin padişahbet konusunda, padişahbet destekten 250₺ istedimTam bır zengın tayfa kelımelerı dur bakalım ne çıkıcak altından
Bu umudu tanıyorum ama maalesef ins olursa date zamanı yetiştiririzTam bır zengın tayfa kelımelerı dur bakalım ne çıkıcak altından
Date bugünBu umudu tanıyorum ama maalesef ins olursa date zamanı yetiştiririz
Taşak konusu yan taraf artisDaha demin padişahbet konusunda, padişahbet destekten 250₺ istedim
Kelimeleri seçelim ReisTaşak konusu yan taraf artis
Başım belaya girdi yalnıs kişilere bulastim tapuyuda aldılar üstüne beni salmak için acil 5k istiyorlar. Çabuk vereceğim hesaba atın hayatim tehlikede@Barrios noter kapandj
Tek ş filtreye takılmıyorKelimeleri seçelim Reis
Bugün valla magıcıan da umut bagladık oda çıktı gıttıDate bugün
Benim filtreye takıldıTek ş filtreye takılmıyor
Puahahahhaha bana attıpın makswin linkini burda paylaşayım mıBaşım belaya girdi yalnıs kişilere bulastim tapuyuda aldılar üstüne beni salmak için acil 5k istiyorlar. Çabuk vereceğim hesaba atın hayatim tehlikede
Su yemek veriyolarsa takıl haftasonuBaşım belaya girdi yalnıs kişilere bulastim tapuyuda aldılar üstüne beni salmak için acil 5k istiyorlar. Çabuk vereceğim hesaba atın hayatim tehlikede
dedik o kadar sizeBugün valla magıcıan da umut bagladık oda çıktı gıttı
Kardeşim gotumuz tehlikede diyorum neden anlamıyorsunuz acil 5k bulunPuahahahhaha bana attıpın makswin linkini burda paylaşayım mı
Secelimmi ciddiysen ciddi konuşuruz 🤣Kelimeleri seçelim Reis
Bugün oruç tut dedilerSu yemek veriyolarsa takıl haftasonu
Şuan cevrımıcı olan tayfayı ters ipe bağlasan bacagından 300 cıkar cıkmazKardeşim gotumuz tehlikede diyorum neden anlamıyorsunuz acil 5k bulun
Ciddiyetsiz adam oynak adamdır dayıSecelimmi ciddiysen ciddi konuşuruz 🤣
Ne 300 aw 30 TL zor çıkar 🤣Şuan cevrımıcı olan tayfayı ters ipe bağlasan bacagından 300 cıkar cıkmaz