- 30,144
- 22,104
- 113
Sen nasıl alcaksın acabaFelix dm atmış siteden 5K al 5K senindir diye, ikinci dalga geliyor
Sen nasıl alcaksın acabaFelix dm atmış siteden 5K al 5K senindir diye, ikinci dalga geliyor
Sapı da lazım @Fterim1905Dede bize asa sapı atıyo🤣
Bana yok borcu
Vardı bi kanalımız ama no bonus olduğu için bonus kazancını silmişler bunun roketbetin sahibinden baska kimse alamazSen nasıl alcaksın acaba
Sen nesin roketbet ortağı mıFelix dm atmış siteden 5K al 5K senindir diye, ikinci dalga geliyor
Senin bana var mı ağabeyBana yok borcu
BoşverVardı bi kanalımız ama no bonus olduğu için bonus kazancını silmişler bunun roketbetin sahibinden baska kimse alamaz
Direkt roketSen nesin roketbet ortağı mı
YoqSenin bana var mı ağabey
Var de lütfen
Temsilci var la bende dün biraz kaos yaşadık sitenin ceosu ile irtibata geçip aldık paramızıSen nesin roketbet ortağı mı
PuajahahaTemsilci var la bende dün biraz kaos yaşadık sitenin ceosu ile irtibata geçip aldık paramızı
Çok havalıTemsilci var la bende dün biraz kaos yaşadık sitenin ceosu ile irtibata geçip aldık paramızı
Genelkurmay başkanı başbakan cumhurbaşkanı misin beeTemsilci var la bende dün biraz kaos yaşadık sitenin ceosu ile irtibata geçip aldık paramızı
Olm harbi diyorum 5K çekim ödendi gösterdiler 2 saat boyunca hesaba gelen giden yok mail arama vs vs derken birisi aradı finans biriminden dedi bize iade olmuş sistemsel hata hemen gönderiyorum dedi saniyede attıÇok havalı
Tamam da burda üye sıte ılıskısı kanal nasıl oluyor foto mu attın yoksa lanOlm harbi diyorum 5K çekim ödendi gösterdiler 2 saat boyunca hesaba gelen giden yok mail arama vs vs derken birisi aradı finans biriminden dedi bize iade olmuş sistemsel hata hemen gönderiyorum dedi saniyede attı
Amuda kalkıp attım üstelikTamam da burda üye sıte ılıskısı kanal nasıl oluyor foto mu attın yoksa lan
Finans’da olan adamın numarası var ak 0533lü 😅 arar derim bu felix nedir diyeTamam da burda üye sıte ılıskısı kanal nasıl oluyor foto mu attın yoksa lan
Oda açar der senıde felıxıde vururum kapat lanFinans’da olan adamın numarası var ak 0533lü 😅 arar derim bu felix nedir diye