Egeli varsa 750 Gr baklavaya olur 😂İstediğin kişi olur Egeli birisi varsa indirim yaparız
Egeli varsa 750 Gr baklavaya olur 😂İstediğin kişi olur Egeli birisi varsa indirim yaparız
Boş yakmaktan 3 gün ban@Shellac @Daimon reisler @ferdikadıoğlu 2 kilo baklavaya sizi paket yaparım diyor, bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz 🤣 🤣
Yönetimi işin içine dahil edip masum birini banlattirmak 4 gün banlısın@Shellac @Daimon reisler @ferdikadıoğlu 2 kilo baklavaya sizi paket yaparım diyor, bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz 🤣 🤣
olum sen dedin kişi farketmez diye, ben mi dedim 🤣Yönetimi işin içine dahil edip masum birini banlattirmak 4 gün banlısın
olum sen dedin kişi farketmez diye, ben mi dedim 🤣
Olur olur yeriz 😍😇@Shellac @Daimon reisler @ferdikadıoğlu 2 kilo baklavaya sizi paket yaparım diyor, bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz 🤣 🤣
🧐Olur olur yeriz 😍😇
Ban emojısı var 😎 @Daimon bana 5 gün attıgında bu çıkıyordu sıtede karsımaSnin emojilere hastayım var mı emoji koleksiyonu falan 🧐😶🌫
Olmaz mı normalde GIF severim reis 🤠Snin emojilere hastayım var mı emoji koleksiyonu falan 🧐😶🌫
Reis BAN atmayı sevmiyorum ama kırmızı çizgiler var tabi ki forum kuralları önemli 🧐Ban emojısı var 😎 @Daimon bana 5 gün attıgında bu çıkıyordu sıtede karsıma
Bol şans
bol şans doktor 🥳1. Adım