http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet LOSER`S

egehandro

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
18,515
16,838
113
Ağalar egeyle konuştuk ufak bir yanlis anlaşılma vardı çözdük. Ama gerçekten de burda etkinlik yapan adamı pişman eden insanlar var o ayrı konu. Şimdilik mesele yok dostlar, herkese bol şanslar
Olum ben sana paraya çöktüğünü vs iddia etmedim gel artık şu kafes dövüşüne ya, o başkası araya düşmanlar girdi bizi kızıştırdı

ngu

₦₲Ʉ (𝒩𝑒𝓋𝑒𝓇𝒢𝒾𝓋𝑒𝒰𝓅)
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,624
3,336
113
gel bana sor o kadar pişmiş kelleye denk geliyorum ki anlatamam dünya para basıyorum adam parama ortak değil riskime ortak değil param gitse ekmeğe muhtaç kalsam selam vermez bile attığım parayı eleştiriyor 250 tl yi beğenmiyor millet 10-20 kişiye dağıttın mı para yapıyor kardeşim bi de hesap soruyor bazı denyolar
la ben 250 tl ile roll açıyom 4k yapıyorum, 250 tl yi beğenmeyen de ne biliyim yani birşey de bulamadım diyecek 🤣

Valenciennes

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
38,492
38,611
113
gel bana sor o kadar pişmiş kelleye denk geliyorum ki anlatamam dünya para basıyorum adam parama ortak değil riskime ortak değil param gitse ekmeğe muhtaç kalsam selam vermez bile attığım parayı eleştiriyor 250 tl yi beğenmiyor millet 10-20 kişiye dağıttın mı para yapıyor kardeşim bi de hesap soruyor bazı denyolar
250ye 250 takla atarız dost
kim beğenmiyorsa ferdiye söyleyelim darağacını hazırlasın