- 8,463
- 1,801
- 113
Kral ben de atayım muinceeeeeeee helal karşim payco at
Kral ben de atayım muinceeeeeeee helal karşim payco at
Olum ben sana paraya çöktüğünü vs iddia etmedim gel artık şu kafes dövüşüne ya, o başkası araya düşmanlar girdi bizi kızıştırdıAğalar egeyle konuştuk ufak bir yanlis anlaşılma vardı çözdük. Ama gerçekten de burda etkinlik yapan adamı pişman eden insanlar var o ayrı konu. Şimdilik mesele yok dostlar, herkese bol şanslar
la ben 250 tl ile roll açıyom 4k yapıyorum, 250 tl yi beğenmeyen de ne biliyim yani birşey de bulamadım diyecek 🤣gel bana sor o kadar pişmiş kelleye denk geliyorum ki anlatamam dünya para basıyorum adam parama ortak değil riskime ortak değil param gitse ekmeğe muhtaç kalsam selam vermez bile attığım parayı eleştiriyor 250 tl yi beğenmiyor millet 10-20 kişiye dağıttın mı para yapıyor kardeşim bi de hesap soruyor bazı denyolar
Seni adaşıma yönlendiriyorum, @MrlbraOlum ben sana paraya çöktüğünü vs iddia etmedim gel artık şu kafes dövüşüne ya, o başkası araya düşmanlar girdi bizi kızıştırdı
Kesin araya fitne sokanlar arasındadır 😅Seni adaşıma yönlendiriyorum, @Mrlbra
Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin ama aramızda öyle 2-3 hain puşt var ki ellerine düşmemek lazımla ben 250 tl ile roll açıyom 4k yapıyorum, 250 tl yi beğenmeyen de ne biliyim yani birşey de bulamadım diyecek 🤣
%100 katılıyorum kardoAllah kimseyi kimseye muhtaç etmesin ama aramızda öyle 2-3 hain puşt var ki ellerine düşmemek lazım
Bu sefer üzerime alınmadım bak gene konuda tek düşmanınım 😅Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin ama aramızda öyle 2-3 hain puşt var ki ellerine düşmemek lazım
250ye 250 takla atarız dostgel bana sor o kadar pişmiş kelleye denk geliyorum ki anlatamam dünya para basıyorum adam parama ortak değil riskime ortak değil param gitse ekmeğe muhtaç kalsam selam vermez bile attığım parayı eleştiriyor 250 tl yi beğenmiyor millet 10-20 kişiye dağıttın mı para yapıyor kardeşim bi de hesap soruyor bazı denyolar
Kim onlar isminide ver benim gibiAllah kimseyi kimseye muhtaç etmesin ama aramızda öyle 2-3 hain puşt var ki ellerine düşmemek lazım
gs konusuna cok girme la ucu banada dokunuyor aw 🤣ne duşmanı olm benim tek düşmanım @ultravestimetings1905
Ferdi tam jason statham tetikçi hgfdhd250ye 250 takla atarız dost
kim beğenmiyorsa ferdiye söyleyelim darağacını hazırlasın
bir de kesinse oyna derlerGelen mesaja bak kafayı yicrm
Yav ne takiyon onlari salAğalar egeyle konuştuk ufak bir yanlis anlaşılma vardı çözdük. Ama gerçekten de burda etkinlik yapan adamı pişman eden insanlar var o ayrı konu. Şimdilik mesele yok dostlar, herkese bol şanslar
200ü 1.400₺ yapmamız lazımYav ne takiyon onlari sal
Çok üzerine konuşulacak bir şey değil dostKim onlar isminide ver benim gibi
Kendisi yapsin ak200ü 1.400₺ yapmamız lazım
Şöyle özetliyim 200ü 1400₺ yaptıktan sonra benim 4K param olmuş olacakKendisi yapsin ak