Yapmadın işte sadece çekim bekledin 🧐🤣
Arkadaşlar Naruto kalp krizi geçirdi ben arkadaşıyım hastanedne bilgi alınca size dönücem iyi forumlar@Naruto o kuponu buraya attıysan 5 kişi 1k kardeşim gel
Alt tarafı bi diş kırcan yav bizden önemli mi
İplikciye kalsa 100 TL aticakti aw dedim olum 100 ne tarak 100 adam msj yazmaz 240 artırdık 5 saat beynimi sikti aw cimrisiLa dün 6 saat roll takip ettirdin maliyet 400₺ ödül 240₺ 😅
Kanka bu adamda şans yok geçende 350 var dedım hesapta lazımss atayım dedım yok dedi bende gıttım bastım can sıkıntısına 2 dk sonra dedıkı lazım olabılır harcama 😀😀 böle bır şans vsr adamda
Fark etmez baremi sen düşürdün 😅İplikciye kalsa 100 TL aticakti aw dedim olum 100 ne tarak 100 adam msj yazmaz 240 artırdık 5 saat beynimi sikti aw cimrisi![]()
Olum bari bayıldı falan de aq kalp krizi niye diyon slot oynayan adamsınArkadaşlar Naruto kalp krizi geçirdi ben arkadaşıyım hastanedne bilgi alınca size dönücem iyi forumlar
bi sen varsın ozaman, ama sanada teklif ettik yani, sen iste hemen simdi sana roll açtırayım reis dediğimi çok iyi hatırlıyorum, neyse yaparız onuda paramız olunca ayıpsın seni mi kırcaz reisYapmadın işte sadece çekim bekledin 🧐🤣
Benden habersiz para mı dağıttı novaFark etmez baremi sen düşürdün 😅
Şimdi carparsak bugünde bı Roll patlatirizFark etmez baremi sen düşürdün 😅
Beni kırma dişini kır 🤣bi sen varsın ozaman, ama sanada teklif ettik yani, sen iste hemen simdi sana roll açtırayım reis dediğimi çok iyi hatırlıyorum, neyse yaparız onuda paramız olunca ayıpsın seni mi kırcaz reis
Tmm hesaplarinda para var onlari bize at puhhaaArkadaşlar Naruto kalp krizi geçirdi ben arkadaşıyım hastanedne bilgi alınca size dönücem iyi forumlar
Bizde varız dostum kır şu dışını artıkbi sen varsın ozaman, ama sanada teklif ettik yani, sen iste hemen simdi sana roll açtırayım reis dediğimi çok iyi hatırlıyorum, neyse yaparız onuda paramız olunca ayıpsın seni mi kırcaz reis
Şifre 010101Tmm hesaplarinda para var onlari bize at puhhaa
Para demeyelim lütfen siteye atarken paranın %40ı eridi amkBenden habersiz para mı dağıttı nova
Bir gunluk rollerini bize miras biraksa yeteTmm hesaplarinda para var onlari bize at puhhaa
Gene yatırım sayfasindasin belli kimi bekliyon soylede haber edelim süre bitmedenPara demeyelim lütfen siteye atarken paranın %40ı eridi amk
dost senin bana bir jestin olmadı ki daha, ben jest yapıpta geri dönmediğim olmadı üzerinede bir sürü arkadaşa jest yapmışımdır dedim, ama sende sevdiğimiz bir dostumuzsun sanada kısmet olur bir gün 😅Bizde varız dostum kır şu dışını artık
PuahajhaaPara demeyelim lütfen siteye atarken paranın %40ı eridi amk