- 3,623
- 3,334
- 113
Dudu mudu falan vardi oyle genc yetenekler cikiyordu 15 16 yasinda kistirip genç takıma aliyorsuk 🤣Brezilyali iki lavuk vardi isimleri gelmedi aklima![]()
Dudu mudu falan vardi oyle genc yetenekler cikiyordu 15 16 yasinda kistirip genç takıma aliyorsuk 🤣Brezilyali iki lavuk vardi isimleri gelmedi aklima![]()
Liste egedeymisDağıtım olacak mı
U16 17 18 paso tarardim guney americayiDudu mudu falan vardi oyle genc yetenekler cikiyordu 15 16 yasinda kistirip genç takıma aliyorsuk 🤣
10 kisi takim pas yapmaz zaten dostBjk sikinti bir yese dagilacak
Gs ile tasak geciodular simdi kendileri 10 kisi goz goz karsunda pas yapamiolar aq![]()
Arada tekrar oynuyasim geliyorda, oyun oynayacak yasida gectik artik yaw 🤣U16 17 18 paso tarardim guney americayi![]()
Mustafa giriyor ne atmasi kafa yok yav rafa muciyi atican ileri gerisi ortada beklicek mustafa ne yapicak bu mactaGöztepe bu kadar kaçırıyorsa bjk net atar birazdan
Acisi cikacakta elenmezseniz ele alicaz sizi gerci ts gi yenermisiniz o bilinmez10 kisi takim pas yapmaz zaten dostgs ye caktik bitti hala acisi cikmamis pujahhaha
Immobile niye oynamıyorMustafa giriyor ne atmasi kafa yok yav rafa muciyi atican ileri gerisi ortada beklicek mustafa ne yapicak bu macta
Butun totemler geldi artik bjk yi bekliozBjk ziksen alamaz bu maçı alsın gay bardan foto atcam aqq o kadar büyük konuşuyorum 🤣🤣
O gidecek herhalde yav medyaya bisey yansimadi ama biseyler olmus belliImmobile niye oynamıyor
Puahaha 5 0Acisi cikacakta elenmezseniz ele alicaz sizi gerci ts gi yenermisiniz o bilinmez![]()
Parayi almadan gitmez agamO gidecek herhalde yav medyaya bisey yansimadi ama biseyler olmus belli
Hastayim su bjk li ozguvenine nwyse attirin su takimaPuahaha 5 0