- 22,539
- 11,664
- 113
Dünyanın en yüksek para kazanan amigosuSu Mert Hakan Allah aşkına biri dovsun cezasını ben çekerim aw
Dünyanın en yüksek para kazanan amigosuSu Mert Hakan Allah aşkına biri dovsun cezasını ben çekerim aw
Onu yazmadi mi ama konusuluyodu her yerde birde 0 0 diyoduDün yazdığım mesajı hatırlıyor musun machinenin konuya
Lemina kötü sakatlandı barış alperde 7-8 maç ceza alırBu sefer babası da kurtaramaz onu![]()
Ben bak 3.5 üst penaltı 1.5 üst kırmızı dedim sadece gol tutmadı şu an 😅😅Onu yazmadi mi ama konusuluyodu her yerde birde 0 0 diyodu![]()
Bende bu olabilir dedim yaBen bak 3.5 üst penaltı 1.5 üst kırmızı dedim sadece gol tutmadı şu an 😅😅
Fener bi gol daha yerse daha rezalet karışırBende bu olabilir dedim ya
Uzatirlar daha cok konusulurFener bi gol daha yerse daha rezalet karışır
Hangi takimlisin da totem yapiyonben izlemiyorum başından beri, totem yapıyorum 😅
galatasaray 😅 gol olursa millet bagırıyor zaten dısarda ordan aykıyom direkt 🤣Hangi takimlisin da totem yapiyon
Totem tutmuş ozamangalatasaray 😅 gol olursa millet bagırıyor zaten dısarda ordan aykıyom direkt 🤣
Bu fenerden adam olmaz ama gsyi kupada yine tokatlarizTotem tutmuş ozaman
sımdıden kutlu olsun bro1 saat sonra doğum günüm ama bu sene çok az sitelere yatırm var bakalım
Doğum günün kutlu olsun şimdiden Musto1 saat sonra doğum günüm ama bu sene çok az sitelere yatırm var bakalım