Kanka elinde bişey olmayınca mecbur ses ediyorsun napayımAman aman bu devirde dostluk bitmis ne var yani borc yigidin kamcisi
Kanka elinde bişey olmayınca mecbur ses ediyorsun napayımAman aman bu devirde dostluk bitmis ne var yani borc yigidin kamcisi
Hee sorma barış ayağına hakim olsa 4 bitecek yarı 2-1 bittiTuru gecer izle
Dogru la takiliyomKanka elinde bişey olmayınca mecbur ses ediyorsun napayım
Belli olmaz 2 0 ken dedim ben mesajim varHee sorma barış ayağına hakim olsa 4 bitecek yarı 2-1 bitti
Bu bjk de geldi gsye bir 5 qttı sonra 2 attı geldi açıkla bunu şimdi 😅Belli olmaz 2 0 ken dedim ben mesajim var
Biz ilk 5 teki takimlari hep yenmisiz ak zaten birde gs top mu oynuyor sanki görende xavi iniesta messi barçasi sanarBu bjk de geldi gsye bir 5 qttı sonra 2 attı geldi açıkla bunu şimdi 😅
Hep de degil gs tokatladı ilk maç 😉Biz ilk 5 teki takimlari hep yenmisiz ak zaten birde gs top mu oynuyor sanki görende xavi iniesta messi barçasi sanar
Yav birinciyiz iste o mactaki siralamada neyse ben bununla övünmüyorum zaten gs ye 5 attik diye transfer yapmadik ak yonetimiHep de degil gs tokatladı ilk maç 😉
Hala savunacak adamlar gelir hakemiBu nasıl bir hakemdir yav yani hakem konuşmayalım ama sahanın ortasına sıçtı resmen
La gündemi degismek icin olay cikacak denmisti bak resmen tiyatroHala savunacak adamlar gelir hakemi
Dün yazdığım mesajı hatırlıyor musun machinenin konuyaLa gündemi degismek icin olay cikacak denmisti bak resmen tiyatro
DerbicikBu nasıl derbi aw
Bu sefer babası da kurtaramaz onuBarış Alper ana bacı sövüyor bayağı kişi ceza alır
Süt kupası umursamadigimiz bir kupa bizim MahoDerbicik