- 80,244
- 53,079
- 113
Aga herkes tecrube etsin ne kadar desende bos ben konuya dahil bile olmak istemiyom valeye demistim yinede etmisAdamlar bide takıp edıyor daha önce @butragueno felan bızede yaptı aynı seyı
Aga herkes tecrube etsin ne kadar desende bos ben konuya dahil bile olmak istemiyom valeye demistim yinede etmisAdamlar bide takıp edıyor daha önce @butragueno felan bızede yaptı aynı seyı
Sana atsınn dm den kuponu reıs o kadar twkıp ettı adamlarAdama ben de söyledim zaten bitir diye. Sen bunu orada gereksiz gereksiz birşeyler ispat ettirmeye çalışanlara söyle. Msjlarini görmedin sanırım. En iyisini yaptı bende olsam bitirirdim
Maçları takip edenlere ayıp olmadimi?Adama ben de söyledim zaten bitir diye. Sen bunu orada gereksiz gereksiz birşeyler ispat ettirmeye çalışanlara söyle. Msjlarini görmedin sanırım. En iyisini yaptı bende olsam bitirirdim
Boşuna mı takip ettikAdama ben de söyledim zaten bitir diye. Sen bunu orada gereksiz gereksiz birşeyler ispat ettirmeye çalışanlara söyle. Msjlarini görmedin sanırım. En iyisini yaptı bende olsam bitirirdim
Enayimiyiz bizAdama ben de söyledim zaten bitir diye. Sen bunu orada gereksiz gereksiz birşeyler ispat ettirmeye çalışanlara söyle. Msjlarini görmedin sanırım. En iyisini yaptı bende olsam bitirirdim
Tufaya geldik kanka ben sigaradan devam edeyim 🚬@Kemal34 çekirdek yermısn puhahah
evetEnayimiyiz biz
Valla çok gereksiz diyaloglara girdiniz adam mis gibi rol yapıyordu. Kendi nasıl isterse öyle devam eder para onunSana atsınn dm den kuponu reıs o kadar twkıp ettı adamlar
Mülayim ayıp sana acık acık dümen yaptığını biliyosun adamın hala savunuyosunAdama ben de söyledim zaten bitir diye. Sen bunu orada gereksiz gereksiz birşeyler ispat ettirmeye çalışanlara söyle. Msjlarini görmedin sanırım. En iyisini yaptı bende olsam bitirirdim
Aynen olay bu @Mülayim6060 bunu anlatmaya çalıştımMaçları takip edenlere ayıp olmadimi?
Sen kuponu işte dıyorum ondanValla çok gereksiz diyaloglara girdiniz adam mis gibi rol yapıyordu. Kendi nasıl isterse öyle devam eder para onun
Kanka aman sen bişey dağıtmaBeyler ben iddacıyım mülayimde burda ateın kuponu 900 ben dağıtıcam üç kişiye yiyosa
Gene mi yaBeyler ben iddacıyım mülayimde burda ateın kuponu 900 ben dağıtıcam üç kişiye yiyosa
Aga napalım adam resmen tezgah yaptı onu takşp edenlere mülayimde onun üç kağıtcı olduğunu bilerek savunuyor birinin bunu ortaya cıkarması lazımGene mi ya
Mülo bu saatten sonra seninde ondan bir farkın yok haberin olsa kalıbının adamıysa atsın kuponu ben o 3 kişi 900 verecem hadi görelim siziKurunun yanında yaş da yandı. Ortalığı karıştıran 2.3 kişi vardi onlara sitem edin. @Mamoste haklı
Lan seni hep dellendiriyorlarMülo bu saatten sonra seninde ondan bir farkın yok haberin olsa kalıbının adamıysa atsın kuponu ben o 3 kişi 900 verecem hadi görelim sizi