Bayrama özel belli yatırımlara 10 tl den spin ver anapara kazanc 1 kat her alan geçerli bedava para aw alacakları toplayabilseydim yumulacaktıkNe var orda kanka
Bayrama özel belli yatırımlara 10 tl den spin ver anapara kazanc 1 kat her alan geçerli bedava para aw alacakları toplayabilseydim yumulacaktıkNe var orda kanka
Beleş paraNe var orda kanka
Of be parasiz zamanda denk gelir zaten böyle promolarBayrama özel belli yatırımlara 10 tl den spin ver anapara kazanc 1 kat her alan geçerli bedava para aw alacakları toplayabilseydim yumulacaktık
Sorma ya para varken promo yok para olmayınca böyle oluyorOf be parasiz zamanda denk gelir zaten böyle promolar
Ben para aramaya çıkıyorumSorma ya para varken promo yok para olmayınca böyle oluyor
Bende ilk bulan söylesinBen para aramaya çıkıyorum
Seri biraz amaBen para aramaya çıkıyorum
Kardeism çıkıp para arasana bak herkes harıl harıl işe koyulduSeri biraz ama
Ben 1 haftadır arıyorum gaddarKardeism çıkıp para arasana bak herkes harıl harıl işe koyuldu
Paylaş gene bi 70k kupon da alem delikanlı görsünŞuan bu konuyu kaç kişi ghostluyır aw 🤣 başka zamanda başka bişey desek 100.000 abone nin 99.999 u burdaydı
70 kuruş denedim de bastırmıyor Min 1₺ diyorPaylaş gene bi 70k kupon da alem delikanlı görsün
İçim şişti yok mu bi kurtarıcı70 kuruş denedim de bastırmıyor Min 1₺ diyor
Eee sana dedik zamaninda dostlarını bil diye sakallarimiz yok kiŞuan bu konuyu kaç kişi ghostluyır aw 🤣 başka zamanda başka bişey desek 100.000 abone nin 99.999 u burdaydı
Varsa bi dal bende rica edeyim@Hayroo gülme 2501₺ borcunu öde