lan adam 5k lığı bekliyo 2.5k lıkta açarlar herhalde olm ben yanlış anımsamıyosam sürekli telegramda oldugum için 2.5k lık kod görmüştümLa oyle olmayabilir iste bilmiyoz ki benim kasa yok risk alamam![]()
Ya gelmezse ne yapcazlan adam 5k lığı bekliyo 2.5k lıkta açarlar herhalde olm ben yanlış anımsamıyosam sürekli telegramda oldugum için 2.5k lık kod görmüştüm
5k yı alamam ben 4750 yatırım var 2.5 alırım sanırım gelirselan adam 5k lığı bekliyo 2.5k lıkta açarlar herhalde olm ben yanlış anımsamıyosam sürekli telegramda oldugum için 2.5k lık kod görmüştüm
O zaman gelen 1klık olanı al direktYa gelmezse ne yapcaz
düşene bir tekme misali19 kuruş var dedik 5 kişi gülücük atmış aq
Yalancıyı sikmiyorlar sapsapla ben atmışm19 kuruş var dedik 5 kişi gülücük atmış aq
Aynen alamaya bakicam laO zaman gelen 1klık olanı al direkt
Temsilciye bi bağlanıp soralım kafasızlar biz bilmiyoruz başka birim ilgileniyor der şimdi ama deneyeyim yineAynen alamaya bakicam la
Seri son paylaşımında SON olarak not eklenmektedir fakat net olarak kaç adet olacağı hakkında bir bilgi iletmemiz mümkün değildir.Aynen alamaya bakicam la
29 u sayiyon mu la5k yı alamam ben 4750 yatırım var 2.5 alırım sanırım gelirse
Kardeism ne alakası var herkes kalbinin ekmeğini yiyorBugünlük seni bu konudan yasaklatıyıtum kb kod almayan bi ben varım rakip olmasın
Hee anladim yatirima gore almak laizmda 1kdan 5k ya cikarsaSeri son paylaşımında SON olarak not eklenmektedir fakat net olarak kaç adet olacağı hakkında bir bilgi iletmemiz mümkün değildir.
evet 1 günle baya fark var şansa29 u sayiyon mu la