- 8,889
- 10,990
- 113
2500 lük alabilmek için 2500 mü yatırmamız gerek şu an1000 lik gelir 2500 lük gelir sonrasını bilemem
2500 lük alabilmek için 2500 mü yatırmamız gerek şu an1000 lik gelir 2500 lük gelir sonrasını bilemem
bilmiyorum kanka yatırım kod aynı gidiyo bazen de farklı gidiyor2500 lük alabilmek için 2500 mü yatırmamız gerek şu an
2500 yatırdım şimdi beklicem bakalım ne vercekbilmiyorum kanka yatırım kod aynı gidiyo bazen de farklı gidiyor
Iste yatirim istiyor la bunu almam lazimdaha yüksekten al veriyorsa
çevir çek bakiyeler karışırsa max çekim 302500 yatırdım şimdi beklicem bakalım ne vercek
Ne kadar eksikIste yatirim istiyor la bunu almam lazim
Yav dur hele simdi o konulara girersek kod alamayiz puahhaMevzu derin mesele gözlerinnnn
Aptal@Mrlbra adaş bugün hayatimda yıllar sonra belki de başka bir kıza yazdım
Daha masaya oturamadımSabırsızlıkla çekim yapacak kardeşimi bekliyorum
Sıraya geçSabırsızlıkla çekim yapacak kardeşimi bekliyorum
Bir 5k puahahah bilmiyom ki ne isteyecek son 1 hafta var baya son 3 gun 3k civari varmis yine laNe kadar eksik
Bugünlük seni bu konudan yasaklatıyıtum kb kod almayan bi ben varım rakip olmasınSabırsızlıkla çekim yapacak kardeşimi bekliyorum
e tamam yetermiş daha ne 2.5k ben yatırdım 2.5k yatırım oldu benim sadece beraber 2.5k lık kodu bekleyelimBir 5k puahahah bilmiyom ki ne isteyecek son 1 hafta var baya son 3 gun 3k civari varmis yine la
19 kuruş var@Mrlbra 250 at da 5 e tamamlıcam şu 5k lık kod gelirse alayım🤣
La oyle olmayabilir iste bilmiyoz ki benim kasa yok risk alamame tamam yetermiş daha ne 2.5k ben yatırdım 2.5k yatırım oldu benim sadece beraber 2.5k lık kodu bekleyelim