- 7,210
- 9,538
- 113
Kanka bir kere son 1 ayda 1 milyon yatırımı olana 100 k verdiler o bile 1 saatte bitti aw 😂Yatirimsiz biter her turlude
Kanka bir kere son 1 ayda 1 milyon yatırımı olana 100 k verdiler o bile 1 saatte bitti aw 😂Yatirimsiz biter her turlude
Yarisi benim puahaja
Aldık döndüremiyoruz malumJojo kod https://www.jojobet1017.com/tr/active-bonuses
BVCRSG55Y
Bu sitenin yatırımcısı biraz kalın genel olarakKanka bir kere son 1 ayda 1 milyon yatırımı olana 100 k verdiler o bile 1 saatte bitti aw 😂
AbartKanka bir kere son 1 ayda 1 milyon yatırımı olana 100 k verdiler o bile 1 saatte bitti aw 😂
Valla inanırım suatim ya yeri geliyor biz de bir ayda 50-100 k yatırıyoruz bizim curumumuz ne ki sanki, daha sağlam oynayan adamlar da vardırAbartyalandir
Sigara içmeye bile bilgisayarı balkona taşıdım sen düşün gerisini@efkale kardeşim olsa şimdiye 50 kod atmıştı
Gerci dogru yav şoyle bir dusunursem vbette yatir cekle yani o kadar olmasasa baya olmustur bazi donemlerdeValla inanırım suatim ya yeri geliyor biz de bir ayda 50-100 k yatırıyoruz bizim curumumuz ne ki sanki, daha sağlam oynayan adamlar da vardır
Efka bir de girip siteden bonusu da alıp geliyordu canım kardeşim banlanınca şifreleri değiştirirken 2 saat uğraştım@efkale kardeşim olsa şimdiye 50 kod atmıştı
109k yalan mıydıBiriniz alın artık çökmek için pusudayım
ĞuahahhaEfka bir de girip siteden bonusu da alıp geliyordu canım kardeşim banlanınca şifreleri değiştirirken 2 saat uğraştım
Hesap bile yok betgitte109k yalan mıydı
sence doğru olma ihtimali var mı109k yalan mıydı
AramızdadırEfka bir de girip siteden bonusu da alıp geliyordu canım kardeşim banlanınca şifreleri değiştirirken 2 saat uğraştım
Tuvaletı napıyonSigara içmeye bile bilgisayarı balkona taşıdım sen düşün gerisini
O da gülmüştür 😅Aramızdadır
biz 7 senedır bırakamadık o hiç bırakamaz
şu an yokTuvaletı napıyon
%50 komisyonla hesap verilirHesap bile yok betgitte