- 22,450
- 23,112
- 113
Hayroya çök gelŞanlıurfa için sahur vakti
Hayroya çök gelŞanlıurfa için sahur vakti
Kendi yazmadan yazmam ama kendide yazacak gibi değil beHayroya çök gel
@HayrooKendi yazmadan yazmam ama kendide yazacak gibi değil be
Olum adam kazanamadı kiKendi yazmadan yazmam ama kendide yazacak gibi değil be
Neyine çökeyim o zmn? Adamı tefecilere mi bulastirayimOlum adam kazanamadı ki
Sen dedin ya aw zengin oldu diyeNeyine çökeyim o zmn? Adamı tefecilere mi bulastirayim
He rolü iyi gidiyordu en son adama zorla bı adım daha attirmislar patlamışSen dedin ya aw zengin oldu diye
2 kupın kaybetti en son 1.700 kasa idi nen devam edeyim tek dediHe rolü iyi gidiyordu en son adama zorla bı adım daha attirmislar patlamış
Takıpcıler mı karar verıyo artık adıma maça oranaHe rolü iyi gidiyordu en son adama zorla bı adım daha attirmislar patlamış
Detaylara hakimsin bakıyorum2 kupın kaybetti en son 1.700 kasa idi nen devam edeyim tek dedi
Rıll takip ettik awDetaylara hakimsin bakıyorum
Şartlar değişti artık sen bakiye yüklüyorsun gerisine karışmıyorsunTakıpcıler mı karar verıyo artık adıma maça orana
Sana rol takip ettiren hayat bize ne yapmaz kiRıll takip ettik aw
Takip ettik derken izledik sadece puajaj kazansa son anda çökecektim puahahaSana rol takip ettiren hayat bize ne yapmaz ki
Benim mekanım benim kanunlarım diyorsun yaniTakip ettik derken izledik sadece puajaj kazansa son anda çökecektim puahaha
Hayroya cokemezsin neden diye sormaTakip ettik derken izledik sadece puajaj kazansa son anda çökecektim puahaha
Ben yolunu bulurdum snsnsnsHayroya cokemezsin neden diye sorma
Benim kasama cokemezsin. Burası ikimize dar gelecek babayiğit 😎Ben yolunu bulurdum snsnsns
Gaddar ben roll izledim koçum hakkımj yedirmemBenim kasama cokemezsin. Burası ikimize dar gelecek babayiğit 😎
PuahajajajGaddar ben roll izledim koçum hakkımj yedirmem