http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet LOSER`S

ngu

₦₲Ʉ (𝒩𝑒𝓋𝑒𝓇𝒢𝒾𝓋𝑒𝒰𝓅)
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,624
3,336
113
İkili kombin maçlar 2+ oran 250k basıyor o adam kupına hedefi 4ml kazanmak evet almak kombine 2+ oran kupona 250k atan adamın aklındsn şüphe ederim
Belki cok parasi vardir, o rahatlikla oynuyordur ama kazansa bile o rakamlari siteler odermi🤔 o pek guven vermiyor iste

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,381
16,078
113
Yarına yiyecek bişey olmadığı için mecbur oruç tutmaya devam edecem ben

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,381
16,078
113
Hayro parayı bulmuş diyorlar rolden role koşuyor

rioletta

hep 2007 kalsaydım
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,687
3,426
113
Bayram da ne bonus var diye bakaym dedim, muhabbet sohbet sayfa sayfa git diyorum aynı ,sonuna geldim saya söve lan bi tane bonus yazan yok bunlara bişey diyen de mi yok diye gidiyorum içimden,,bayram bonusu diye bi üste buna tıklamışım muhabbet konusuymuş lan bura🤣gireceğimiz yeri bile bulamıyoruz yaşlanmışız yav

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,381
16,078
113
Belediyecilik gönül işidir. Teşekkürler kansas

Mrlbra

🅔🅛🅩🅔🅜
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,450
23,112
113
Bayram da ne bonus var diye bakaym dedim, muhabbet sohbet sayfa sayfa git diyorum aynı ,sonuna geldim saya söve lan bi tane bonus yazan yok bunlara bişey diyen de mi yok diye gidiyorum içimden,,bayram bonusu diye bi üste buna tıklamışım muhabbet konusuymuş lan bura🤣gireceğimiz yeri bile bulamıyoruz yaşlanmışız yav
Hg