- 15,357
- 15,986
- 113
Niye biz dış kapının iç madalımiyizİşim olmaz sizle
Niye biz dış kapının iç madalımiyizİşim olmaz sizle
Yok iç kapınınNiye biz dış kapının iç madalımiyiz
Belkide yanliş değil seni değil onu seviyorYanlış etiket
Sana demistim ama karışacaksiniz diye 🤣Yanlış etiket
Puhahaha ula o arkadaştan gerçekten haz etmiyorum bak sen şu Allah'ın işineYanlış etiket
Sende payco varmiYok iç kapının
Noo kapalıSende payco varmi
Eee adama ne attın laNoo kapalı
İban ama atmaz o ssnırım dalgadadırEee adama ne attın la
Oda iyidir oda forumda ilk tanıştığım kişidir 5 mesajım varken kimse hesaba almazdı beni en iyi dostumdur 11k ile 710k ya roll yuvarlamıştı sağlam kumar oynarPuhahaha ula o arkadaştan gerçekten haz etmiyorum bak sen şu Allah'ın işine
Allah muhabbetinizi arttırsın biseyini görmedim ama ne bilim bazen muhabbette Allah'tan gelirOda iyidir oda forumda ilk tanıştığım kişidir 5 mesajım varken kimse hesaba almazdı beni en iyi dostumdur 11k ile 710k ya roll yuvarlamıştı sağlam kumar oynar
Geçmiş olsunGittiğimiz maça bak. En üstteki Dyson Daniels 5 asist yapar
Aslinda kendimde o kapasiteyi görüyorum ama özgüven eksikligi ve şanssızlık var son zamanlarda, dur bakalım kazanacağız elbet 😌Oda iyidir oda forumda ilk tanıştığım kişidir 5 mesajım varken kimse hesaba almazdı beni en iyi dostumdur 11k ile 710k ya roll yuvarlamıştı sağlam kumar oynar
En alttakinden gidio daha 10 dakka var 1 gol atsalar gelme ihtimali yükselir kuponun ama bu salaklar atamazGeçmiş olsun
İnşallah aga benim imkansız amaAslinda kendimde o kapasiteyi görüyorum ama özgüven eksikligi ve şanssızlık var son zamanlarda, dur bakalım kazanacağız elbet 😌
Hocam miktar kısmını açık tutalım lütfenGittiğimiz maça bak. En üstteki Dyson Daniels 5 asist yapar
İkili kombin maçlar 2+ oran 250k basıyor o adam kupına hedefi 4ml kazanmak evet almak kombine 2+ oran kupona 250k atan adamın aklındsn şüphe ederimAslinda kendimde o kapasiteyi görüyorum ama özgüven eksikligi ve şanssızlık var son zamanlarda, dur bakalım kazanacağız elbet 😌
Fazla olsa acardik dostHocam miktar kısmını açık tutalım lütfen
Hiç belli olmaz vallaEn alttakinden gidio daha 10 dakka var 1 gol atsalar gelme ihtimali yükselir kuponun ama bu salaklar atamaz