- 15,172
- 11,544
- 113
Değiştim iyi miPr değiştir
Değiştim iyi miPr değiştir
ElendınDeğiştim iyi mi
863 te seni durduran ne olduBugün 863 kişiden para istedim 860ı yok dedi 2si ben ölüyom acımdan dedi 1 i de sen bana at ben sana yarın atayım dedi
Hayatta inanmamBugün 863 kişiden para istedim 860ı yok dedi 2si ben ölüyom acımdan dedi 1 i de sen bana at ben sana yarın atayım dedi
Öl Cennet'te inan o zaman hocam bizde yalan yokHayatta inanmam
Seferogullarindan olur kendisi, hiç haz etmeyizThemachine burda sevmiyoruz kanka keşke başka yere etiket atsaydın düşmanız onunla
Gündüz yazsaydın bize 300-500 çözmeye çalışırdıkÖl Cennet'te inan o zaman hocam bizde yalan yok
Çözmüş kadar oldun 🌼Gündüz yazsaydın bize 300-500 çözmeye çalışırdık
Böyle durumlarda yaz dost ha tamam genelde bitik oluyoruz ama olan bir zamana denk gelir falanÇözmüş kadar oldun 🌼
Eyvallah kankaBöyle durumlarda yaz dost ha tamam genelde bitik oluyoruz ama olan bir zamana denk gelir falan
Hoppp gaddar gardas winners ekibini yedirmem🤣Seferogullarindan olur kendisi, hiç haz etmeyiz
Bizede yaz kanka bizde olmadığı için moralin daha da bozulsunEyvallah kanka
İşim olmaz sizleBizede yaz kanka bizde olmadığı için moralin daha da bozulsun
100 lira atammı aga öle içimden geldiHoppp gaddar gardas winners ekibini yedirmem🤣
Puajaja yok be ben şakasına yazdım severim aslında @TheMachineHoppp gaddar gardas winners ekibini yedirmem🤣
Yanlış etiketPuajaja yok be ben şakasına yazdım severim aslında @The Magician 'ı
Yanliş kişi rtiketledinPuajaja yok be ben şakasına yazdım severim aslında @The Magician 'ı