- 30,276
- 22,253
- 113
Paya yokkıMetin ağabey dualarim seninle
Paya yokkıMetin ağabey dualarim seninle
AğlıyorumPaya yokkı
Arkadaştan istedim ses yokAğlıyorum
FkellgkfkrmmddmmdmsmsmdmmsmsArkadaştan istedim ses yok
Noldu laFkellgkfkrmmddmmdmsmsmdmmsms
Para vermemek için attığın yalanın çabasına patladımNoldu la
Nerden bıldın lâ vay amkPara vermemek için attığın yalanın çabasına patladım
La niye hemen kanıtlıyon bi 10K iddiası bulur yolumuza bakardıkNerden bıldın lâ vay amk
Pontolon hakkını kaybettın ıyı oldu iftira 😀La niye hemen kanıtlıyon bi 10K iddiası bulur yolumuza bakardık
Senin kupon gitti mi laPontolon hakkını kaybettın ıyı oldu iftira 😀
Namaza gidecez 3 saate zaten yetişmezdi 😅Pontolon hakkını kaybettın ıyı oldu iftira 😀
Hee tekten gıttıkSenin kupon gitti mi la
Dün spor oynadım ana para ile çektim geldi, bugün sadece slot diyor, tekrar çevrim yaptım,Yok la serbest ben hep spor oynarim cekerim
Ya betgit destek olayı çok sinir bozucu hiç yardımcı olma durumu yok, çok katılar adamın tadı kaçıyoDün spor oynadım ana para ile çektim geldi, bugün sadece slot diyor, tekrar çevrim yaptım,
Verdigi bonus oyle de ana para spor yav alma kanka o zamanDün spor oynadım ana para ile çektim geldi, bugün sadece slot diyor, tekrar çevrim yaptım,
Daha dün de aynı bonusu aldım çektim, şimdi slot diyor. Kurallara da baktım slot diyor sadece, almam bundan sonra benVerdigi bonus oyle de ana para spor yav alma kanka o zaman
Bende almam zaten bisey vermiyorduDaha dün de aynı bonusu aldım çektim, şimdi slot diyor. Kurallara da baktım slot diyor sadece, almam bundan sonra ben
Attı miNerden bıldın lâ vay amk
Adam yok demiş olm 😅Attı mi