- 16,127
- 17,928
- 113
En büyük dostluklar kavga ile başlarBeni hiç sevmiyor sürekli atışıyoruz
Temeli sağlam atılır kolay yıkılmaz
En büyük dostluklar kavga ile başlarBeni hiç sevmiyor sürekli atışıyoruz
@ferdikadıoğlu bu ne diyorBu arada @ferdikadıoğlu dan özür dilerim arkadaslar, burda birkackere laf sokmuslugum vardir ama suan borcunu odedi sözünün eri bir arkadasmis helal olsun, gec oldu ama guc olmasin demisler cani sagolsun
Bende diyorum etıket atıyorum neden cvb vermıyır parası varmısKalan 1![]()
Ne aslanı çakal bunlar esaatttBeni hiç sevmiyor sürekli atışıyoruz
Salladım zaten 3 tane baskete kesin biri uzatmaya gider yatarız 😁😁😁 bunda kazansak bile sadece bonus bakiyesi geçiyor dimi ana hesabaOlsun la salla 3 tane voleybola gelir belki
Bana ödemedi hâlâ borcunuBu arada @ferdikadıoğlu dan özür dilerim arkadaslar, burda birkackere laf sokmuslugum vardir ama suan borcunu odedi sözünün eri bir arkadasmis helal olsun, gec oldu ama guc olmasin demisler cani sagolsun
Komple geçiyorSalladım zaten 3 tane baskete kesin biri uzatmaya gider yatarız 😁😁😁 bunda kazansak bile sadece bonus bakiyesi geçiyor dimi ana hesaba
Ferdiden kimse calamaz. Hep gec olur ama olurBu arada @ferdikadıoğlu dan özür dilerim arkadaslar, burda birkackere laf sokmuslugum vardir ama suan borcunu odedi sözünün eri bir arkadasmis helal olsun, gec oldu ama guc olmasin demisler cani sagolsun
Bana bi borç bulsana sen bilirsin 😅 yarın öderiz @ferdikadıoğluhesapta 26K var havale limiti 1₺ delircem dede delircem
Hayir direkt anapara olarak geciyor, rastgele sallamasaydin la keske 😅Salladım zaten 3 tane baskete kesin biri uzatmaya gider yatarız 😁😁😁 bunda kazansak bile sadece bonus bakiyesi geçiyor dimi ana hesaba
O nasıl bi hesap aqq dedenin maaşı mı 🤣🤣🤣hesapta 26K var havale limiti 1₺ delircem dede delircem
Evet 😅 maaş+ikramiyeO nasıl bi hesap aqq dedenin maaşı mı 🤣🤣🤣
Şu an yokBende diyorum etıket atıyorum neden cvb vermıyır parası varmıs
Onla mı uğraşıcam aqq taraf bahsi ile uğraşılmazHayir direkt anapara olarak geciyor, rastgele sallamasaydin la keske 😅
Ben direkt voleyboldan 3 tane bulup atiyom rastgele, gelirse gelir hesabiOnla mı uğraşıcam aqq taraf bahsi ile uğraşılmaz
Keyfin yerıne geldi köftehorNe aslanı çakal bunlar esaattt
Yok çok kötüyüm ciddi bugünKeyfin yerıne geldi köftehor
Roll de niye cevap vermion la sen sağlam bir lafı hakettin sen abuLa maho borcunu öde bizi kaynattın arada