- 11,689
- 9,739
- 113
Inege mi tapiyormus la yoksaOnunda yok zaten kanka
Inege mi tapiyormus la yoksaOnunda yok zaten kanka
YesEkremın mı
Amin kardeşim Rabbim sana da güzel huylu hayırlı evlat nasip etsin insallahAllah uzun omur versin. Hedefimiz birakmak herkes icin bunu diliyorum
BoşluğaInege mi tapiyormus la yoksa
Kiskaniosa değer veriodur dostun 😀@Mrlbra dm attı şimdi kıskandım diye
idare eder, yalakalarla uğraşmak zor hayattan pek zevk alamıyorumİyidir bebegim sen nasılsın
Resmi kaldırayım sıra bana gelmeden ak
O resim değil fotoğrafResmi kaldırayım sıra bana gelmeden ak
Noldu dostum payco işin halloldumuidare eder, yalakalarla uğraşmak zor hayattan pek zevk alamıyorum
Aynen hayat zor insanlar sıkıntılı yaşamak ayrı bir dertidare eder, yalakalarla uğraşmak zor hayattan pek zevk alamıyorum
Resim çizilir o çizilmiş miResmi kaldırayım sıra bana gelmeden ak
Marka sen misin machine mi? Bunu artik bi netligr kavusturidare eder, yalakalarla uğraşmak zor hayattan pek zevk alamıyorum
Adamın resmını neden çaldın lâ 😀Resim çizilir o çizilmiş mi
Totem yapayım dedim adam 2-6 yenildi bende kalsın dedimAdamın resmını neden çaldın lâ 😀
Olsun la salla 3 tane voleybola gelir belkiSadece taraf bahsi aqq alt üst 2 ihtimalli galibiyet bile kabul etmiyor 3 maça salladım bende
resim değil çerçeve arıyorumO resim değil fotoğraf
geçen sene ki formumda değilim gün geçtikçe foruma kavga etmek için girdiğimi farkettim ruhsal problemlerim olabilir şimdilik markalığı bırakmış bulunmaktayım elbet bir gün bu forumda makina123 bir markadır sloganları atılmaya devam edecek ama ne zaman bilinmezMarka sen misin machine mi? Bunu artik bi netligr kavustur
Beni hiç sevmiyor sürekli atışıyoruzKiskaniosa değer veriodur dostun 😀
Kalan 1Bu arada @ferdikadıoğlu dan özür dilerim arkadaslar, burda birkackere laf sokmuslugum vardir ama suan borcunu odedi sözünün eri bir arkadasmis helal olsun, gec oldu ama guc olmasin demisler cani sagolsun