Arkadaşlar şahit tmmdır bekliyoruz cistak yazana kadar yazarsa tabi hadi hayırlı olsun herkese@CistakCistakBaby dost şu görseli atarmisin 50 k nin 10 k alalım hayrodan 5 senin
Metinlerden 5 k ya 1 k lık bahsimiz var
Arkadaşlar şahit tmmdır bekliyoruz cistak yazana kadar yazarsa tabi hadi hayırlı olsun herkese@CistakCistakBaby dost şu görseli atarmisin 50 k nin 10 k alalım hayrodan 5 senin
Merakla bekliyoruzArkadaşlar şahit tmmdır bekliyoruz cistak yazana kadar yazarsa tabi hadi hayırlı olsun herkese
Metinlerden 5 k ya 1 k lık bahsimiz var
Dağıtım var tabi kazanırsak 😂Hatta ve hatta o basılan paranın kayıp bonusunu da alamadılar geçmiş çekimden dolayı 😅 ben harbi boşa savunmuyorum, aslında hayro para kaybetmesin diye onun yanındayım aw
Tamam ulan nereye gideyim söyleDışarı çık ismimizi şöyle sahurluk birşeyler al
Yaw burdan iddaa falan olmaz zaten bak yazılımcı olarak söylüyorum, bir site üzerinden F12 ye basıp kupon tutarını vesaire değiştirip görsel alabilirsin 100k da yapabilirsin faketen, yani böyle bir iddaa olmaz kardeşim onu diyorum yani suan biri görsel atsa sana burda, ona da %100 güvenilir diyemezsin. Ama seni haklı bulduğum noktaları da söyledim. Bizde böyle neyse o yiğidi öldür hakkını yeme demişler.Dediğimi okumadın metinlerdki bütçeyi kaydırırım dedim 😉
Ben bu konu özelinden para istemiyorum dağıtım istemiyorumDağıtım var tabi kazanırsak 😂
Dost inat uğruna niye ceptekinden oluyonuz yav bayram üzeri 🤣🤣Dağıtım var tabi kazanırsak 😂
En pahalı neresiyse oraya gitTamam ulan nereye gideyim söyle
Onu aklımda zaten 😉 kaldıki hangi bürodan oynadığınıda yazmış bekliyorum ama atılamayacakYaw burdan iddaa falan olmaz zaten bak yazılımcı olarak söylüyorum, bir site üzerinden F12 ye basıp kupon tutarını vesaire değiştirip görsel alabilirsin 100k da yapabilirsin faketen, yani böyle bir iddaa olmaz kardeşim onu diyorum yani suan biri görsel atsa sana burda, ona da %100 güvenilir diyemezsin. Ama seni haklı bulduğum noktaları da söyledim. Bizde böyle neyse o yiğidi öldür hakkını yeme demişler.
BekliyoruzDağıtım var tabi kazanırsak 😂
Hayır tanımadığın adamlar hakkında neden 50 k basmamistir diyebiliniyor enterasan degilmiYaw burdan iddaa falan olmaz zaten bak yazılımcı olarak söylüyorum, bir site üzerinden F12 ye basıp kupon tutarını vesaire değiştirip görsel alabilirsin 100k da yapabilirsin faketen, yani böyle bir iddaa olmaz kardeşim onu diyorum yani suan biri görsel atsa sana burda, ona da %100 güvenilir diyemezsin. Ama seni haklı bulduğum noktaları da söyledim. Bizde böyle neyse o yiğidi öldür hakkını yeme demişler.
Forumun sadık bordo berelisi helal sana dost çok merak ettik nerdeydin 🤣🤣Bekliyoruz
Geldim dost meraklanmaForumun sadık bordo berelisi helal sana dost çok merak ettik nerdeydin 🤣🤣
Hoşgeldin dostGeldim dost meraklanma
Kıçında kilodun yok daha uzaEn pahalı neresiyse oraya git
evet işte ortaya iddaa atılmasıda saçma ordan tartışma çıkacağı belli zaten, bu arkadaş iddaayı atarak zaten baş hatayı kendi yapmış, iddaaya girenlerde hatayı devam ettirmişHayır tanımadığın adamlar hakkında neden 50 k basmamistir diyebiliniyor enterasan degilmi
HoşbuldukHoşgeldin dost
Ödemeyi kripto mu alacaksın dostHayır tanımadığın adamlar hakkında neden 50 k basmamistir diyebiliniyor enterasan degilmi
Git bayram harcligini al edevlettenKıçında kilodun yok daha uza
@Hakan170Git bayram harcligini al edevletten