Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet LOSER`S

ngu

₦₲Ʉ (𝒩𝑒𝓋𝑒𝓇𝒢𝒾𝓋𝑒𝒰𝓅)
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,623
3,334
113
Dediğimi okumadın metinlerdki bütçeyi kaydırırım dedim 😉
Yaw burdan iddaa falan olmaz zaten bak yazılımcı olarak söylüyorum, bir site üzerinden F12 ye basıp kupon tutarını vesaire değiştirip görsel alabilirsin 100k da yapabilirsin faketen, yani böyle bir iddaa olmaz kardeşim onu diyorum yani suan biri görsel atsa sana burda, ona da %100 güvenilir diyemezsin. Ama seni haklı bulduğum noktaları da söyledim. Bizde böyle neyse o yiğidi öldür hakkını yeme demişler.

Hayroo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,800
1,532
113
Yaw burdan iddaa falan olmaz zaten bak yazılımcı olarak söylüyorum, bir site üzerinden F12 ye basıp kupon tutarını vesaire değiştirip görsel alabilirsin 100k da yapabilirsin faketen, yani böyle bir iddaa olmaz kardeşim onu diyorum yani suan biri görsel atsa sana burda, ona da %100 güvenilir diyemezsin. Ama seni haklı bulduğum noktaları da söyledim. Bizde böyle neyse o yiğidi öldür hakkını yeme demişler.
Onu aklımda zaten 😉 kaldıki hangi bürodan oynadığınıda yazmış bekliyorum ama atılamayacak

Novasky

... ɨ̇ֆӄօʀքɨȶ ...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
48,743
53,285
113
Hayır tanımadığın adamlar hakkında neden 50 k basmamistir diyebiliniyor enterasan degilmi

• Beğen
Tepkiler: ngu

ngu

₦₲Ʉ (𝒩𝑒𝓋𝑒𝓇𝒢𝒾𝓋𝑒𝒰𝓅)
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,623
3,334
113
Hayır tanımadığın adamlar hakkında neden 50 k basmamistir diyebiliniyor enterasan degilmi
evet işte ortaya iddaa atılmasıda saçma ordan tartışma çıkacağı belli zaten, bu arkadaş iddaayı atarak zaten baş hatayı kendi yapmış, iddaaya girenlerde hatayı devam ettirmiş
( iddaaya girenleri bilmiyorum konu geçmişine bakmadım okadar )