Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet LOSER`S

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,531
12,742
113
Konuyu kesiyoeum butrageuone haric kimse kusura bakmasın herkes bu adamın üç kağıt cevirdiğini kupon atamadığını bildiği haşde söyleyemedi bende 1 kuruş daha calışma bu kişilere
Barriosta ayırıdm etliye sütlüye karışmadı marlbrora daha cvp vermedi
Ağa benim samimiyetim yok adamla. Sadece konu ve dağıtımlarını gördüm ve bunu belirttim. Harici kupon olayına ben var veye tok diyemem kaldı ki bu beni ilgilendirmez de, sonuç olarak kazanıp dağıtmasaydı o zmn laf söyleme hakkım olabilirdi.

Hayroo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,800
1,532
113
Valla ben 2 arkadaşı da tanımam, tarafsız bir gözlemci olarak söyleyeceğim. Arkadaşlardan biri ortaya bir iddaa atmış, bu iddaaya katılanlar olmuş katılmayanlar olmuş. Diğer arkadaş, millet kendi arasında iddaaya girdi diye birşeyleri ıspat etmek zorunda mı? Tabi ki de, hayır. Ama ben olsam bu kadar muhabbetin üstüne millet birbirini kırmış geçirmiş, şak diye koyardım kuponu al kardeşim görsel burda şimdi çeneni kapatırmısın lütfen derdim 😅İki arkadaşı da tanımıyorum, farkında olmadan sürçü lisan eylediysek ya da birini incittiysek affola. Şu da bir gerçek bu konuya ne zaman girsem, bir para muhabbeti bir sinyal muhabbeti, vallahi forumdan soğuyorum insanların 3 5 kuruş için birbirleriyle tartıştığını görünce
Aynen öle dostum ortaya şak diye koysa konu kapanacak koyamıyor çünkü yok
Öteki konuda almaya gelince akbaba olanalr vermeye gelince kuzu oldu 😂

Hayroo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,800
1,532
113
Ağa benim samimiyetim yok adamla. Sadece konu ve dağıtımlarını gördüm ve bunu belirttim. Harici kupon olayına ben var veye tok diyemem kaldı ki bu beni ilgilendirmez de, sonuç olarak kazanıp dağıtmasaydı o zmn laf söyleme hakkım olabilirdi.
Dostum adam başı 200 300 tl vermek için 50 k kasa ya gerek yok sinan 1,5 k kazandı 1 k dağıttı bu adam dümenci 20 30 k lar sıkıyo denk gelşp tutarsa 1 k dağıtıyo dağıttımı dağıttı ama kuponlar o tutar değil hesap bu 😂

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,531
12,742
113
Dostum adam başı 200 300 tl vermek için 50 k kasa ya gerek yok sinan 1,5 k kazandı 1 k dağıttı bu adam dümenci 20 30 k lar sıkıyo denk gelşp tutarsa 1 k dağıtıyo dağıttımı dağıttı ama kuponlar o tutar değil hesap bu 😂
Kalp kırmalım bayram arefesi kuzum, hadi bi rol yaptırda ortamı yumuşatayım 😂

ngu

₦₲Ʉ (𝒩𝑒𝓋𝑒𝓇𝒢𝒾𝓋𝑒𝒰𝓅)
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,623
3,334
113
Aynen öle dostum ortaya şak diye koysa konu kapanacak koyamıyor çünkü yok
Öteki konuda almaya gelince akbaba olanalr vermeye gelince kuzu oldu 😂
Valla ben şuan yokluk çekiyorum ama para için asla kendimi bozmam, herzaman aklımdan geçen ya da doğru gördüğüm neyse söylemekten çekinmem. Çok şükür, aylık trilyon cirolarıda gördüm, sokaktan sigara izmariti topladığım zamanlarda oldu. Para için kimseye eyvallah edemem. Genel fikirlerimi söyledim sadece, diğer arkadaşta dediğim gibi millet kendi arasında iddaaya girdi diye birşeyleri ispatlamak zorunda değil. Yalan söylüyor ya da doğru söylüyor diyemem o yüzden

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,531
12,742
113
Konunun sahibi kaostan besleniyor ama ne hikmetse bu sefer kendisi ortada yok. Nerdesin @Mrlbra

• Haha
Tepkiler: ngu

ngu

₦₲Ʉ (𝒩𝑒𝓋𝑒𝓇𝒢𝒾𝓋𝑒𝒰𝓅)
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,623
3,334
113
Haaaa şunu da söyleyim, burada kimsenin kimseye yok seni satın alırım yok söyle harcıyorum yok şu yok bu diye fors ego kasmaya hakkı yok, burada en tşşaklı adam başkandır. Fors ego kasacak olsa o kasar, ben adamda daha bir gram ego görmedim.