Siktir et knk takmıyorum ben UFO kaçıyorum 1 saate rolling açacağım kasa gözüküyor şekilde bunun gibi insanlarla uğraşamamBoşver reis
Siktir et knk takmıyorum ben UFO kaçıyorum 1 saate rolling açacağım kasa gözüküyor şekilde bunun gibi insanlarla uğraşamamBoşver reis
Metin bana cevabın varmıBıze 1 k koymazsa durup duruken sana 5 k atmak koyar
Sahte etkinlik yapacak bir arkadaş kesinlikle değil, X3 kazanç sağlaması durumunda dağıtımı yapacakmis ne kadar bastığı hickimseyi ilgilendirmez ki başarılı olsaydı dağıtırdıReis cok uzatıyon atacağın bir kupon onu atamıyon 50 tane görsel atıyon ıvır zıvır tatava yapıon az ötede oyne sen 50 k ile 😂
Eee tamam geriye kalan 4 kişi den söz aldın mı bunla ilgili kendi kendine gelin güvey oldun
Hala anlamıyor kimse adam kralanı acmış dağıtması konu degil 50 k lık kupon yok işte varsa atasın bu adamalrda 5 k kazansınSahte etkinlik yapacak bir arkadaş kesinlikle değil, X3 kazanç sağlaması durumunda dağıtımı yapacakmis ne kadar bastığı hickimseyi ilgilendirmez ki başarılı olsaydı dağıtırdı
Adam kupon var dıyor bız kazandıkMetin bana cevabın varmı
Sen 1 k mı atmadan konuşma lütfenAdam kupon var dıyor bız kazandık
10 dk açacağım konuya gel tamam mıKonuyu kesiyoeum butrageuone haric kimse kusura bakmasın herkes bu adamın üç kağıt cevirdiğini kupon atamadığını bildiği haşde söyleyemedi bende 1 kuruş daha calışma bu kişilere
Barriosta ayırıdm etliye sütlüye karışmadı marlbrora daha cvp vermedi
Lâ senın parana mı kaldık 1 kuruş calısmaz dıyor sende olmayınca bızde destek cıktık siteden 6k çekmek ıcın kımse vermedı ben attım sana 1.5 k cıns cıns konusmaKonuyu kesiyoeum butrageuone haric kimse kusura bakmasın herkes bu adamın üç kağıt cevirdiğini kupon atamadığını bildiği haşde söyleyemedi bende 1 kuruş daha calışma bu kişilere
Barriosta ayırıdm etliye sütlüye karışmadı marlbrora daha cvp vermedi
Senin dümen ortaya cıktı öğlenki kuponu atmadan bir yere gelmeyiz reis 😅10 dk açacağım konuya gel tamam mı
Alayım 1 k mı sonra konuşLâ senın parana mı kaldık 1 kuruş calısmaz dıyor sende olmayınca bızde destek cıktık siteden 6k çekmek ıcın kımse vermedı ben attım sana 1.5 k cıns cıns konusma
Cistak tamam dostum neden ispat etmeye çalışıyorsun10 dk açacağım konuya gel tamam mı
Parayı kıne atıcaz ptr mu Carmelo muAlayım 1 k mı sonra konuş
Hakana atılacakParayı kıne atıcaz ptr mu Carmelo mu