Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet LOSER`S

Saulalvarez

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
30,831
17,001
113
Reis cok uzatıyon atacağın bir kupon onu atamıyon 50 tane görsel atıyon ıvır zıvır tatava yapıon az ötede oyne sen 50 k ile 😂
Sahte etkinlik yapacak bir arkadaş kesinlikle değil, X3 kazanç sağlaması durumunda dağıtımı yapacakmis ne kadar bastığı hickimseyi ilgilendirmez ki başarılı olsaydı dağıtırdı

Hayroo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,800
1,532
113
Sahte etkinlik yapacak bir arkadaş kesinlikle değil, X3 kazanç sağlaması durumunda dağıtımı yapacakmis ne kadar bastığı hickimseyi ilgilendirmez ki başarılı olsaydı dağıtırdı
Hala anlamıyor kimse adam kralanı acmış dağıtması konu degil 50 k lık kupon yok işte varsa atasın bu adamalrda 5 k kazansın

Hayroo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,800
1,532
113
Konuyu kesiyoeum butrageuone haric kimse kusura bakmasın herkes bu adamın üç kağıt cevirdiğini kupon atamadığını bildiği haşde söyleyemedi bende 1 kuruş daha calışma bu kişilere
Barriosta ayırıdm etliye sütlüye karışmadı marlbrora daha cvp vermedi

MadRasCaL

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,271
9,177
113
Konuyu kesiyoeum butrageuone haric kimse kusura bakmasın herkes bu adamın üç kağıt cevirdiğini kupon atamadığını bildiği haşde söyleyemedi bende 1 kuruş daha calışma bu kişilere
10 dk açacağım konuya gel tamam mı

Metings1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
30,310
22,265
113
Lâ senın parana mı kaldık 1 kuruş calısmaz dıyor sende olmayınca bızde destek cıktık siteden 6k çekmek ıcın kımse vermedı ben attım sana 1.5 k cıns cıns konusma

Hayroo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,800
1,532
113
O bir k ile roll acılcak hakan ve ferdiye verilecek 😂😂

ngu

₦₲Ʉ (𝒩𝑒𝓋𝑒𝓇𝒢𝒾𝓋𝑒𝒰𝓅)
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,623
3,334
113
Valla ben 2 arkadaşı da tanımam, tarafsız bir gözlemci olarak söyleyeceğim. Arkadaşlardan biri ortaya bir iddaa atmış, bu iddaaya katılanlar olmuş katılmayanlar olmuş. Diğer arkadaş, millet kendi arasında iddaaya girdi diye birşeyleri ıspat etmek zorunda mı? Tabi ki de, hayır. Ama ben olsam bu kadar muhabbetin üstüne millet birbirini kırmış geçirmiş, şak diye koyardım kuponu al kardeşim görsel burda şimdi çeneni kapatırmısın lütfen derdim 😅İki arkadaşı da tanımıyorum, farkında olmadan sürçü lisan eylediysek ya da birini incittiysek affola. Şu da bir gerçek bu konuya ne zaman girsem, bir para muhabbeti bir sinyal muhabbeti, vallahi forumdan soğuyorum insanların 3 5 kuruş için birbirleriyle tartıştığını görünce

Hayroo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,800
1,532
113
Bekliyoruz kimmiş sözünde duran görecez söz senet dedik buyurun er meydanı sözünde duranıda etek giyip dönenide görelim