- 8,447
- 10,675
- 113
Paran bitti diye yorumladık @MrlbraBenim geri dönmem ulennn
Paran bitti diye yorumladık @MrlbraBenim geri dönmem ulennn
Eywahhh yandık 😅Benim geri dönmem ulennn
Var mıydı kiParan bitti diye yorumladık @Mrlbra
Biz öyle duymadık 24 saat burdaymışsın normalde, parayı bulunca kayboluyormuşsun sjsjVar mıydı ki
Haberim yok, benden senden duyuyorum ilk defaBiz öyle duymadık 24 saat burdaymışsın normalde, parayı bulunca kayboluyormuşsun sjsj
Yiyip gelmiştir mawviniParan bitti diye yorumladık @Mrlbra
Maks vurmuş dediler senin için hayroVar mıydı ki
Sahurda pideyi yazdırdımMaks vurmuş dediler senin için hayro
Dağıtım varmıMaks vurmuş dediler senin için hayro
@Mrlbra iftara 30 adet yumurtalı pide dağıtacak forumdaDağıtım varmı
3 adet ayırırmısın bana az işim var@Mrlbra iftara 30 adet yumurtalı pide dağıtacak forumda
Kardeşim zorla bişi yapan mı var kumar sektöründe yenisin belki çekimi sadece kendi hesabuna yapabilirsin Sadece kimseyimzorlamıyuzzzznjsjsjsjjsjsTabiki de hatta iban ver direk ne kazanırsam atarım onu
Sigara param yok aw bende çok düştüm@Mrlbra iftara 30 adet yumurtalı pide dağıtacak forumda
Şaka yapıyorsunnnnnKardeşim zorla bişi yapan mı var kumar sektöründe yenisin belki çekimi sadece kendi hesabuna yapabilirsin Sadece kimseyimzorlamıyuzzzznjsjsjsjjsjs
Çok büyük trolsün yalnız 🤣Kardeşim zorla bişi yapan mı var kumar sektöründe yenisin belki çekimi sadece kendi hesabuna yapabilirsin Sadece kimseyimzorlamıyuzzzznjsjsjsjjsjs
Mümkün değil sıraya girmen gerek3 adet ayırırmısın bana az işim var
Dostum ocakta yemeğim varMümkün değil sıraya girmen gerek
FakeDaha şaşırtıcısı oldu bugün osimhen padisahbette 1.30 orandan spor bahsi alıyor spor bahsine 350.000 tl jackpot düştü 20 kişiye 1.000 tl dağıttı
Sen öyle san aw ss atrı 344k hackpot düşmüş padişahtan 20k dağuttı sabah 8 de
He heyyy uyusun o ancaSen öyle san aw ss atrı 344k hackpot düşmüş padişahtan 20k dağuttı sabah 8 de