Geçen gördüm reis bı sitede silmiş kazancı hesabı kapatmıştı
Geçen gördüm reis bı sitede silmiş kazancı hesabı kapatmıştı
Tebrikler kardeşimBlackjack 125 katından geldi kazanç beyler.
hadi len ordan sen paraya inanıyorsun bayrama 10 dk kaldı açtırma şimdi ağzımı 🤣Ben sana inanıyorum lütfen başkalarına kulak asma
Zeki adamsınBu arkadaşı listeden silelim sen hariç 20 kişi bin tl yapıcaz .
@Mrlbra ile kontak kur dost, bizim başkanımız oBu arkadaşı listeden silelim sen hariç 20 kişi bin tl yapıcaz .
8300 taksit var ulaşamadan yıkıldıkKardeşim kğsürata hayatım kurtulurdu benim neden böyle bşey yaptın dm yakmadun
Sorun yok dostum liste bende zaten arkadaşla iletişime geçeceğim şimdi 🤣
Nasıl yanç yarın bayram mıhadi len ordan sen paraya inanıyorsun bayrama 10 dk kaldı açtırma şimdi ağzımı 🤣
Ayarliyalim dost listeyi hemenBu arkadaşı listeden silelim sen hariç 20 kişi bin tl yapıcaz .
8300 taksit var ulaşamadan yıkıldık
Arife bayramıNasıl yanç yarın bayram mı
Kardeşim çokta fifi inşallah payco hesabına bloke koyar da ekmeğini veresiye alırsınBu arkadaşı listeden silelim sen hariç 20 kişi bin tl yapıcaz .
Reis yapma sen ferdisiz sinerjisi olmaz buranın bir daha düşün sen zaten on kişi yok tur 😉Bu arkadaşı listeden silelim sen hariç 20 kişi bin tl yapıcaz .
Listenin L si geçince nasıl belirmeyi başarıyorsun saniyesinde her defasında 🤣Ayarliyalim dost listeyi hemen
Hayırlı olsunBlackjack 125 katından geldi kazanç beyler.
benim için bayram 🤣Nasıl yanç yarın bayram mı
HgAyarliyalim dost listeyi hemen
Aw korktumbenim için bayram 🤣
Liste yazildimi bildirim geliyor dost ondan gelmek zorundayız anlasmalarimiz var