- 8,447
- 10,675
- 113
Sen baya iyi gidiyodun sonra bi ters döndün toparlanamadın bizden beter akSon konu actigim tarihe bakin, yoruma gerek yok zaten🤣
Sen baya iyi gidiyodun sonra bi ters döndün toparlanamadın bizden beter akSon konu actigim tarihe bakin, yoruma gerek yok zaten🤣
Bizimki aybaşıydıKlasik ay sonu durumları
İşsiz güçsüz adamlarız biz bize ay başı ay sonu yokkiKlasik ay sonu durumları
Yaw sorma kardo, dun senin actirdigin rollingtede gordun son dk ya 4 sayi onde girdi arjantin basket ordan maci verdiler, nazarami geldik nolduk anlamadim yawSen baya iyi gidiyodun sonra bi ters döndün toparlanamadın bizden beter ak
Tamam işte aysonu durum kötü olur aybaşı güzel olacak yiycez yine ğuahhaBizimki aybaşıydı
3 günde yemiştik
Komşuda pişer bizede düşerİşsiz güçsüz adamlarız biz bize ay başı ay sonu yokki![]()
he ya gördüm sana nazar değdi beYaw sorma kardo, dun senin actirdigin rollingtede gordun son dk ya 4 sayi onde girdi arjantin basket ordan maci verdiler, nazarami geldik nolduk anlamadim yaw
+1 teknik olarak bende issiz sayilirim, freelancer calisiyorum😅 keske bi memur birsey olsaydikta gelcek bir maas birsey olsaydi, hadi bile kredi vermiyor bana aw🤣İşsiz güçsüz adamlarız biz bize ay başı ay sonu yokki![]()
Sen ne iş yapıyon+1 teknik olarak bende issiz calisirim, freelancer calisiyorum😅 keske bi memur birsey olsaydikta gelcek bir maas birsey olsaydi, hadi bile kredi vermiyor bana aw🤣
Webmasterim is cikarsa kaza bela parayi buluyoruz ordanda, su siralar kesat gidiyorSen ne iş yapıyon
O ne aw napıyon yani ejderha avcısı gibi bişey miWebmasterim is cikarsa kaza bela parayi buluyoruz ordanda, su siralar kesat gidiyor
Ferdinin ahi var🤣he ya gördüm sana nazar değdi be
Ben kimsenin hakkında kötü düşünmem ah etmem dostum hayırlı gecelerFerdinin ahi var🤣
Web sitesi falan isteyen olursa falan yapiyoruz iste, yazılımcıyımO ne aw napıyon yani ejderha avcısı gibi bişey mi
Tamam ferdi uzatma borcunu ver para yok🤣Ben kimsenin hakkında kötü düşünmem ah etmem dostum hayırlı geceler
La hani ölmüştünBen kimsenin hakkında kötü düşünmem ah etmem dostum hayırlı geceler
Yazılımcı nasıl fakir olur aq daha neler görcezWeb sitesi falan isteyen olursa falan yapiyoruz iste, yazılımcıyım