- 36,945
- 37,117
- 113
Banlandı ref kasıyordu başkanın şamarını yedi@northe banlandı mı la
Banlandı ref kasıyordu başkanın şamarını yedi@northe banlandı mı la
Olum bu adam konu açmış ben dolandırıcı muamelesi yaltım biraz önce rolünde ona 🤣
Allah allah ne zaman oldu bu olaylarBanlandı ref kasıyordu başkanın şamarını yedi
Tg olayı burda kalıcı ban sebebi açma o konkyı ajajajTelegram ortamı iyi Mert ipnesi bozmasa 😂
Bu konuda parası olmayanlara bakmıyorlar herhalde illa kuponları replayleri mi atalım salihimOlum bu adam konu açmış ben dolandırıcı muamelesi yaltım biraz önce rolünde ona 🤣
Daha iyi bakmamaları boşver puahahBu konuda parası olmayanlara bakmıyorlar herhalde illa kuponları replayleri mi atalım salihim![]()
Vay be neyse sustum😂😂Tg olayı burda kalıcı ban sebebi açma o konkyı ajajaj
Efkalin yanına yolladıAllah allah ne zaman oldu bu olaylar
Gerekeni yaptımSil la yasak
Alba riskli
Yalan ya isim değişmişAllah allah ne zaman oldu bu olaylar
Bizde gerekeni yaptıkGerekeni yaptım
Ak mert paranın içinde yüzüyor Salih desen oluk oluk konuya bak sermaye akıyor pyhahahBu konuda parası olmayanlara bakmıyorlar herhalde illa kuponları replayleri mi atalım salihim![]()
Biz stressiz çay bile içemiyoruz ki hakanımAlba riskli
Espressolab boykotAk mert paranın içinde yüzüyor Salih desen oluk oluk konuya bak sermaye akıyor pyhahah
Biz Fakiriz alalsAk mert paranın içinde yüzüyor Salih desen oluk oluk konuya bak sermaye akıyor pyhahah
Paraya boykot önemli @MrlbraEspressolab boykot
Sizin fakirlik durumu orta halli bir ailenin aylık gelirinin iki katı olmasıBiz Fakiriz alals