- 22,539
- 11,664
- 113
Helali hoş olsun da o günden beri çekim yapamadım puahahahahaHıc unutmam bır kere dm attı abı iban ver dıye verdım pat 500 attı çok büyüktü ama en büyük muydu bılmıyorum @ferdikadıoğlu
Helali hoş olsun da o günden beri çekim yapamadım puahahahahaHıc unutmam bır kere dm attı abı iban ver dıye verdım pat 500 attı çok büyüktü ama en büyük muydu bılmıyorum @ferdikadıoğlu
KayıpsınBuyur dostum
Buralardayım dostumKayıpsın
Sapsap tamamda o diğeri kim
🤣 sapsap anlar sadceSapsap tamamda o diğeri kim
Banada 1 kere yapmisti lan gözlerim yaşarmistiHıc unutmam bır kere dm attı abı iban ver dıye verdım pat 500 attı çok büyüktü ama en büyük muydu bılmıyorum @ferdikadıoğlu
Bize yapamadan öldüBanada 1 kere yapmisti lan gözlerim yaşarmisti
İmkanı olsa bonkör de işte imkan yok adamdaBanada 1 kere yapmisti lan gözlerim yaşarmisti
Senin gibiİmkanı olsa bonkör de işte imkan yok adamda
@sapsap10 nerde 🤣🤣Senin gibi
Harbiden nerde nerölyamk@sapsap10 nerde 🤣🤣
Gecen gün icin senden özür diliyorum malın biri için sana da epey laf etmiştim kusura bakmaHarbiden nerde nerölyamk
Sorun yok kankaGecen gün icin senden özür diliyorum malın biri için sana da epey laf etmiştim kusura bakma
Eyw adamsinSorun yok kanka
Kuru kuruya olmaz at 2k barissin dostGecen gün icin senden özür diliyorum malın biri için sana da epey laf etmiştim kusura bakma
Yaw sen nerden ciktin ben adamdan özür diledim işte puahahKuru kuruya olmaz at 2k barissin dost
@Northe 1.5 attı sağolsunKuru kuruya olmaz at 2k barissin dost
2.5@Northe 1.5 attı sağolsun