- 8,447
- 10,675
- 113
bu @egehandro tam bir botAynen 80e okeyim ben aw 85 ten sonra hemde taraf hemde TFF 1. Lig
bu @egehandro tam bir botAynen 80e okeyim ben aw 85 ten sonra hemde taraf hemde TFF 1. Lig
@Barrios üstüne salalım onubu @egehandro tam bir bot
Olum gelince öyle güzel geliyobu @egehandro tam bir bot
10 da 1 gelse neOlum gelince öyle güzel geliyo
Zuhahah baskette çeyrek berabere biter oynamakta güzel 17.00 oran gelirse keyifli oluyop lsdökögsdfk ama 40 kuponda 1 FOlum gelince öyle güzel geliyo
ege ondan kazanamıyo 1.40 - 1.50 orandan tek gol tek gol tık tık ilerlese içinden geçer illa 3 gol 4 gol ya da son dakika gol falan 4 oran 5 oran10 da 1 gelse ne
Aynen bencedeege ondan kazanamıyo 1.40 - 1.50 orandan tek gol tek gol tık tık ilerlese içinden geçer illa 3 gol 4 gol ya da son dakika gol falan 4 oran 5 oran
Ona bakarsan 80den sonra 4-0 gerideki takıma oynamak daha güzel zengin oluruzZuhahah baskette çeyrek berabere biter oynamakta güzel 17.00 oran gelirse keyifli oluyop lsdökögsdfk ama 40 kuponda 1 FS
devam devam sen kafasına bas ben arkadan ellerini bağlıyorum fdjkgjkfedgjkdf zorbalamaya devamOna bakarsan 80den sonra 4-0 gerideki takıma oynamak daha güzel zengin oluruz
Bastık kazandıkdevam devam sen kafasına bas ben arkadan ellerini bağlıyorum fdjkgjkfedgjkdf zorbalamaya devamhiç sorma o zaman dakika 70 ten sonra 2-0 atletico madrid önde iken 4-2 barcelona çevirire bas 500 oran ohh ne güzel
Kazanınca hiç haberimiz olmuyor awkBastık kazandık
@Mrlbra biliyoKazanınca hiç haberimiz olmuyor awk
o zaman @Mrlbra ya maç ver adi sapık
olm ben sana ilk önce dedim ki kuponu at maçı getirelim sen gidip bozmussun, kupon bozan erkek ılıktıro zaman @Mrlbra ya maç ver adi sapık
parası olmayan erkekte ılıktır napalım bari 300 tl paramız olsun diye bozduk tabi sen 0 a hiç düşmediğin için nerden bileceksin Ali koç'un yiğeni olmak kolay değil aqolm ben sana ilk önce dedim ki kuponu at maçı getirelim sen gidip bozmussun, kupon bozan erkek ılıktır
Puahahahao zaman @Mrlbra ya maç ver adi sapık
Daha demin 90₺ attı ödül adam 0ı görsek mutlu olucaz eksideyiz akparası olmayan erkekte ılıktır napalım bari 300 tl paramız olsun diye bozduk tabi sen 0 a hiç düşmediğin için nerden bileceksin Ali koç'un yiğeni olmak kolay değil aq