- 18,515
- 16,838
- 113
Çiko elendiği için ödülümü alayımMetin sensğb biliyorum
Çiko elendiği için ödülümü alayımMetin sensğb biliyorum
Kimsin konusman tanıdık daha dün katışmısınMetin değil adım dost
İban atÇiko elendiği için ödülümü alayım
Günaydın en sevdiğimGünaydın
ChikoKimsin konusman tanıdık daha dün katışmısın
Gece kuponu varken mesajlarıma cevap vermedi bu kara listede benimGünaydın en sevdiğim
hani fs cevircektıkİban at
Yüklettim fsleri 2499x verdi yine ucuz kurtuldun puahahhani fs cevircektık
kasa her zaman kazanırYüklettim fsleri 2499x verdi yine ucuz kurtuldun puahah
ne diyon olm bi kupon yapmıstım paylastım zaten o da kaybediyodu 300 e bozduk başka maça bastık o da yattı paylastım kuponu ve sen bana mesaj atmadın aqGece kuponu varken mesajlarıma cevap vermedi bu kara listede benim
Mesaj dediği burdaki yorum awne diyon olm bi kupon yapmıstım paylastım zaten o da kaybediyodu 300 e bozduk başka maça bastık o da yattı paylastım kuponu ve sen bana mesaj atmadın aq
Bunlar dm alısmıssassssssssssssMesaj dediği burdaki yorum aw
Aq @Mrlbra kardeş tavsiyesine bak maçta yatmış aq attığı mesaja bak yatmış bi deColorado Rapids dep 2.5 üst al kurtar zararı kardeş tavsiyesidir
Şike döndü kupa maçıymış 2-2 bitirdiler ev 2 kırmızı yedi sonra gol attıAq @Mrlbra kardeş tavsiyesine bak maçta yatmış aq attığı mesaja bak yatmış bi de
sana şerefim üzerine yemin ediyorum sen yazdıgında maça baktım içimden dedim ne diyo bu değ atamaz aq ev atar atarsa tek kaleydi 10 kişi olmasına rağmen oynamadım sonra hatta ortaya gol 1.90 dıŞike döndü kupa maçıymış 2-2 bitirdiler ev 2 kırmızı yedi sonra gol attı
Bu böyle maç alma awAq @Mrlbra kardeş tavsiyesine bak maçta yatmış aq attığı mesaja bak yatmış bi de
Sinyal ölümsüzdür maç yatsın yatmasınAq @Mrlbra kardeş tavsiyesine bak maçta yatmış aq attığı mesaja bak yatmış bi de
la evet genelde dk 80 olan maçları veriyor ve hani beyimiz taşşağı büyük ya ortaya gol de demiyor illa taraf gol diyor lgfsdfllkgfd bu benden beter loserBu böyle maç alma aw
Aynen 80e okeyim ben aw 85 ten sonra hemde taraf hemde TFF 1. Ligla evet genelde dk 80 olan maçları veriyor ve hani beyimiz taşşağı büyük ya ortaya gol de demiyor illa taraf gol diyor lgfsdfllkgfd bu benden beter loser