- 18,515
- 16,838
- 113
Bu nerdeymiş
Bu nerdeymiş
onu bilmiyom valla cokta umrumda değil 1400 e ben okeyim parayı versin yeter, aslında hesap çok daha fazla eder 10k üzeride ederde biraz üzerinde harcama yapmak lazım, vakit ayırıp çekip çevirip düzene sokmak lazım. Ben şuan o durumda degilim, oyuna vakitte ayıramam harcamada yapamam, hazır dolarda yükselmişken satcam gitsin kurtulayım yaw, oyun oynayacak yaşı geçelide çok oldu zatenBu nerdeymiş
Ddddd2025 yaramadı bu totoş a. bu sene daha yüzü gülmedi garibimin benden beter
İnşallah alır uzun içonu bilmiyom valla cokta umrumda değil 1400 e ben okeyim parayı versin yeter, aslında hesap çok daha fazla eder 10k üzeride ederde biraz üzerinde harcama yapmak lazım, vakit ayırıp çekip çevirip düzene sokmak lazım. Ben şuan o durumda degilim, oyuna vakitte ayıramam harcamada yapamam, hazır dolarda yükselmişken satcam gitsin kurtulayım yaw, oyun oynayacak yaşı geçelide çok oldu zaten
Şimdi ben bu parayı katlarım dediğinde bi bakmışsın para bitmiş kredi çekmişsinAma ben ciddiyim yapmıştım öyle şike yoktu o zamanlar. Ben bu parayı katlarım dediğinde katlıyordun
temennimiz o yönde 😌 bakalım elden çıkarabilirsem ki bu hafta çıkarıcam gibi gözüküyor baya bi konuya bakan olmuş çünkü, ozaman vururuz masaya winners ekibinin ilk onursal üyesi olarak losers ekibindeki kardeşlerimize roll açtırıyoruz deriz 🤣İnşallah alır uzun iç
Winners ❌temennimiz o yönde 😌 bakalım elden çıkarabilirsem ki bu hafta çıkarıcam gibi gözüküyor baya bi konuya bakan olmuş çünkü, ozaman vururuz masaya winners ekibinin ilk onursal üyesi olarak losers ekibindeki kardeşlerimize roll açtırıyoruz deriz 🤣
SaplaaaaaaaaaSon saniye basketi Ekli dosyayı görüntüle 753083
Güzel para teklif etmiş ne hesabı bu
Kaç altOklhNo çeyrek alt 4 bin
KazanıyoruzKAYBEDİYORUZ.
Aslinda olu fiyat hocam yaw, 3 yildir oynadigim bi online oyun hesabim vardi onu saticam, uzerinde daha cok para harcamisimdir 😅Güzel para teklif etmiş ne hesabı bu
Bikmadin mi la sen daha nba danSon saniye basketi Ekli dosyayı görüntüle 753083
Hangi oyun bu dostAslinda olu fiyat hocam yaw, 3 yildir oynadigim bi online oyun hesabim vardi onu saticam, uzerinde daha cok para harcamisimdir 😅
State of survivalHangi oyun bu dost
Yok inat geleni yine nba bastımBikmadin mi la sen daha nba dan
Sen akillanmazsin aw😅 son ceyreklere girme bari 2 gundur milleti son ceyreklerde tokatlamislar 🤣Yok inat geleni yine nba bastım
Sat Bari de parasını ez dostState of survival