Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet LOSER`S

butragueno

BASKETÇİ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
80,244
53,079
113
Yok aga kimki Ekrem türk milletine umut olsun sana birşey diyeyim ki şuan gösterdikleri tüm tepki asla kendilerini savunacak elle tutulur hiçbir yanları yok hepsi biliyor tüm iddiaların doğru olduğunu bu sebeple halka bel bağlıyorlar halka sesleniyorlarki bakın Cumhurbaşkanı adayımız tutuklandı söylemiyle bunun siyasi bir operasyon olduğunu anlatıyorlarki halk yaptıkları için bunlara sırt çevirmesin yaptıklarını kimse bilmesin tüm seçmenleri anında aldı bu mesajı güneşi ikiye yardan inanmazlar siyasi derler artık iktidar ne haltsa bunlar ne bir eksik ne Bir fazla aynı bok olan bize oluyor benim uzaktan görüşüm bu yönde siz kadar hakim değilim ülkeye siyasete
Aynen kardeşim aynen sen yurtdisindaydin demi :) bizim millet her seyi hakediyor işte beter olsunlar valla

sapsap10

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
11,179
10,614
113
Yarın döviz altın patlar yazık oldu ama işine gelir tepedeki kendi fişini kendi çekti

sapsap10

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
11,179
10,614
113
Sessiz kalanlar yarın öbürgün size geldiği zamanlarda destek istersiniz :D

sapsap10

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
11,179
10,614
113
Dişarida olanin yorum yapma hakki bile yok sacmalik ötesi
İnsanlar hala olayların partiler kişiler üstü olduğunu anlamıyor diğerleri milyar dolarları kaçırdı kanıtlı delilli bu adamın suçlamalarında gizli tanıkların yapmış etmiş duymuştumdan öteye gitmiyor :D

butragueno

BASKETÇİ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
80,244
53,079
113
İnsanlar hala olayların partiler kişiler üstü olduğunu anlamıyor diğerleri milyar dolarları kaçırdı kanıtlı delilli bu adamın suçlamalarında gizli tanıkların yapmış etmiş duymuştumdan öteye gitmiyor :D
Aynen oyle başsavcilik tutuklama karari yok diyor bak nabzi ölçmek için haberi yaydilar bunlar var ya her seyi yapar her seyi burada tepki gösterilmezse bir daha da bu ülkeden kimsenin gram umudu olmaz

V3R0N

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,034
2,643
113
Aynen oyle başsavcilik tutuklama karari yok diyor bak nabzi ölçmek için haberi yaydilar bunlar var ya her seyi yapar her seyi burada tepki gösterilmezse bir daha da bu ülkeden kimsenin gram umudu olmaz
Bu ülkenin umudu ampulcüler geldiğinde bitmişti la zaten ne umudu

sapsap10

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
11,179
10,614
113
Bu konu güzel bi turnusol kağıdı oldu bugün bol bol yoksayma yapıcaz :D

V3R0N

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,034
2,643
113
Yav bitti bitti artik zorlamayla birsey yapmaya calisiliyor boşa çabalar bunlar gittikçe dibe batiyorlar yasal yollarla kazanma ihtimalleri yok artik
Hep bir yolunu buluyolar ne kadar konursan konuş . Ben hayatımda kendi milletini bu kadar çıkmaza sokan bu kadar muhtaç eden bu kadar yerin dibine sokan bir lider tanımadım sanırım tanımicamda büyük ihtimal her ülkenin hainine yardım edip kendi ulkesindekilerin çöküşünü izleyen bir lider işte

Mrlbra

🅔🅛🅩🅔🅜
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,435
23,079
113
Hep bir yolunu buluyolar ne kadar konursan konuş . Ben hayatımda kendi milletini bu kadar çıkmaza sokan bu kadar muhtaç eden bu kadar yerin dibine sokan bir lider tanımadım sanırım tanımicamda büyük ihtimal her ülkenin hainine yardım edip kendi ulkesindekilerin çöküşünü izleyen bir lider işte
Sen sabah 9 da görürsün

butragueno

BASKETÇİ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
80,244
53,079
113
Yav bak mehmet şimşek ekomomiyi duzletmek icin tasarruf cart curt ordan vergi burdan vergi vatandaşi sömür bir günde kac yillik emek hiç oldu bunlar bir zahmet uĺke yonetmesin yav yine halk fakirlesti yine olan halka oldu sacmalik otesi