Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet LOSER`S

EXAMPLE

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,510
1,022
113
valla değişik olaylar dönüyor kanka, it izi at izine karışmış derler ya o misal 🤣 şimdi bu kemal kılıctaroglu ve kitlesi parti baskanlığı gitti diye isyanda, eee bu kılıçtaroğlununda zaten ne şekilde kasetle geldiğini hatırlıyoruz. bu adamlar kime çalışıyor belli değil, gizli tanık kim işte mesela, gizli tanık ne kadar güvenilir bir adam bunlarda önemli 😅
Yok aga özgürü dinlemedin mi içimizde bazı şerefsizler dedi dinledim tüm konuşmayı herşeyi biliyor adam

ngu

₦₲Ʉ (𝒩𝑒𝓋𝑒𝓇𝒢𝒾𝓋𝑒𝒰𝓅)
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,623
3,334
113
Yok aga özgürü dinlemedin mi içimizde bazı şerefsizler dedi dinledim tüm konuşmayı herşeyi biliyor adam
amannn neyse ney iste kankam boşver sana bana birsey olmasın gerisinin aww, gün sonunda olan hep garibana oluyor işte, partliler isimler cisimler önemli değil

EXAMPLE

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,510
1,022
113
birde hak hukuk adaletse herkese uygulanması lazım kardeşim, bu melih gökçek döneminde falan bir sürü yolsuzluk iddaası cart curt vardı onları neden bir savcı araştırmadı diye sorarlar adama yani
Doğru diyon agada yanlış yanlışla kıyaslanamaz ne Tayyip ne bunlar ikisini birbirine vursan aynı ses gelir bunlardan sen iktidar veya muhalefetin umrunda olduğunu mu saniyorsun ülke vatandaşı olarak ikinyarafta sadece gücün paranın peşinde senin oyun bunları iktidar yapacak olmasa suratına bile tukurmezler afedersin🤫

• Beğen
Tepkiler: ngu

sapsap10

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
11,179
10,614
113
M
Yok aga kimki Ekrem türk milletine umut olsun sana birşey diyeyim ki şuan gösterdikleri tüm tepki asla kendilerini savunacak elle tutulur hiçbir yanları yok hepsi biliyor tüm iddiaların doğru olduğunu bu sebeple halka bel bağlıyorlar halka sesleniyorlarki bakın Cumhurbaşkanı adayımız tutuklandı söylemiyle bunun siyasi bir operasyon olduğunu anlatıyorlarki halk yaptıkları için bunlara sırt çevirmesin yaptıklarını kimse bilmesin tüm seçmenleri anında aldı bu mesajı güneşi ikiye yardan inanmazlar siyasi derler artık iktidar ne haltsa bunlar ne bir eksik ne Bir fazla aynı bok olan bize oluyor benim uzaktan görüşüm bu yönde siz kadar hakim değilim ülkeye siyasete
mevzu ekrem mi kanka sence ortadaki adaletsizlik ergenekon balyoz döneminde de aynı şekilde gizli tanıklar sahte delillerle Atatürkçü subayları içeri tıktılar şimdi aynı şeyi özdağ eko üzerinde yapıyorlar insanlar olayı hala parti olayı ssnıyor

• Beğen

EXAMPLE

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,510
1,022
113
amannn neyse ney iste kankam boşver sana bana birsey olmasın gerisinin aww, gün sonunda olan hep garibana oluyor işte, partliler isimler cisimler önemli değil
Aynen öyle kardeşim benim abc partisi hiç farketmez ülkenin yüzü hiç gülmedi hiçbir zamanda gülmez Allah sağlık sıhhat versin tüm sevdiklerimize gerisine koy gitsin

• Sevdim

Mrlbra

🅔🅛🅩🅔🅜
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,435
23,079
113
Beyler siyaset yasak tekrarlanmasın
iyi forumlar 🧐

Gallipoli

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,717
675
113
Yok seriatlik birsey yokta, başımızdaki üstü kapalı bir şekilde ben padişahım ben ne istersem o olur mesajı vermeye çalışıyor, bu ülke bu toplum onu kaldırmaz farkinda degil, bir toplum açlığa sefalete dayanir ama umutsuzluga dayanamaz. Elinden son umudu alinan insanin kaybedecek birseyi kalmamis demektir. O kitleden korkacaksin, o kitleyide oyle ucbes yandasla parali askerle, besleme köpeklerle tutamazsin durduramazsin
Çok doğru yazmışsın kardeşim güzel düşünce, teşekkür ederim

• Sevdim

Gallipoli

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,717
675
113
Şerefsiz evladının biri gariban polisimize asitle saldırmış o şerefsizi tutup Ağrı dağının başında saplayacaksin var bir pislik bakalım ne olacak orada görevli güvenlik gücü olsaydım alnının çatısından yapıştırırdim o soysuza yasal hakkını kullanıyorsun orada ne diye asit atarsın namussuz eylemini yapar çeker gidersin şiddete gerek varmı
Benim söylediğimle , senin söylediğinin ne alakası var, ayrıca 6 yıl gabar dağında kaldım, eski askerim