- 37,369
- 37,504
- 113
Muz cumhuriyeti
Kanka umut tacirleri ile dolu olan bir konu resmen..Bu nasıl üslup dostum
Aleykum selam hayırlı gecelerSelamün aleyküm agalar hayırlı geceleriniz olsun
A.s dostSelamün aleyküm agalar hayırlı geceleriniz olsun
@Cutamaniacİyice şeriat ülkesi olduk , kaymakam bey sahilde içki içmeyi yasaklamış
Yok seriatlik birsey yokta, başımızdaki üstü kapalı bir şekilde ben padişahım ben ne istersem o olur mesajı vermeye çalışıyor, bu ülke bu toplum onu kaldırmaz farkinda degil, bir toplum açlığa sefalete dayanir ama umutsuzluga dayanamaz. Elinden son umudu alinan insanin kaybedecek birseyi kalmamis demektir. O kitleden korkacaksin, o kitleyide oyle ucbes yandasla parali askerle, besleme köpeklerle tutamazsin durduramazsinİyice şeriat ülkesi olduk , kaymakam bey sahilde içki içmeyi yasaklamış
Şerefsiz evladının biri gariban polisimize asitle saldırmış o şerefsizi tutup Ağrı dağının başında saplayacaksin var bir pislik bakalım ne olacak orada görevli güvenlik gücü olsaydım alnının çatısından yapıştırırdim o soysuza yasal hakkını kullanıyorsun orada ne diye asit atarsın namussuz eylemini yapar çeker gidersin şiddete gerek varmıİyice şeriat ülkesi olduk , kaymakam bey sahilde içki içmeyi yasaklamış
Polisin bir suçu yok polis emir kulu o da geçim derdindeŞerefsiz evladının biri gariban polisimize asitle saldırmış o şerefsizi tutup Ağrı dağının başında saplayacaksin var bir pislik bakalım ne olacak orada görevli güvenlik gücü olsaydım alnının çatısından yapıştırırdim o soysuza yasal hakkını kullanıyorsun orada ne diye asit atarsın namussuz eylemini yapar çeker gidersin şiddete gerek varmı
Yok aga kimki Ekrem türk milletine umut olsun sana birşey diyeyim ki şuan gösterdikleri tüm tepki asla kendilerini savunacak elle tutulur hiçbir yanları yok hepsi biliyor tüm iddiaların doğru olduğunu bu sebeple halka bel bağlıyorlar halka sesleniyorlarki bakın Cumhurbaşkanı adayımız tutuklandı söylemiyle bunun siyasi bir operasyon olduğunu anlatıyorlarki halk yaptıkları için bunlara sırt çevirmesin yaptıklarını kimse bilmesin tüm seçmenleri anında aldı bu mesajı güneşi ikiye yardan inanmazlar siyasi derler artık iktidar ne haltsa bunlar ne bir eksik ne Bir fazla aynı bok olan bize oluyor benim uzaktan görüşüm bu yönde siz kadar hakim değilim ülkeye siyaseteYok seriatlik birsey yokta, başımızdaki üstü kapalı bir şekilde ben padişahım ben ne istersem o olur mesajı vermeye çalışıyor, bu ülke bu toplum onu kaldırmaz farkinda degil, bir toplum açlığa sefalete dayanir ama umutsuzluga dayanamaz. Elinden son umudu alinan insanin kaybedecek birseyi kalmamis demektir. O kitleden korkacaksin, o kitleyide oyle ucbes yandasla parali askerle, besleme köpeklerle tutamazsin durduramazsin
Kanka halk zaten imamoglu osmanoglu velioglu derdinde değil şuan, bu hükümetin rakibi olabilecek tek aday o adamdı isim cisim önemli değil, onu içeri aldılar diye kuduruyor millet. Millet bıktı artık bu yönetimden ekonomik koşullardan vesaire, yarın öbürgün ana muhalefet partisine de kayyum atamak vesaire konuşuluyor. Hayırdır kardeşim bu bir makam değil, nereye kayyum atıyorsun bu kadarda olmaz yaniYok aga kimki Ekrem türk milletine umut olsun sana birşey diyeyim ki şuan gösterdikleri tüm tepki asla kendilerini savunacak elle tutulur hiçbir yanları yok hepsi biliyor tüm iddiaların doğru olduğunu bu sebeple halka bel bağlıyorlar halka sesleniyorlarki bakın Cumhurbaşkanı adayımız tutuklandı söylemiyle bunun siyasi bir operasyon olduğunu anlatıyorlarki halk yaptıkları için bunlara sırt çevirmesin iktidar ne haltsa bunlar ne bir eksik ne Bir fazla aynı bok olan bize oluyor benim uzaktan görüşüm bu yönde siz kadar hakim değilim ülkeye siyasete
Naktasina kadar haklısın ismin hiçbir önemi yok senin secmemin kimi aday göstersen sana o oyu verecek zaten bende bunu anlatıyorum burada seçmen kaybetmek istemiyorlar siyasi diyerek bence hepsi doğru yoksa CHP için asla değişen birşey olmaz imam olmaz yavaş olur yavaş olmaz kendisi olur hiçbir savunma yok halka sokağa demekle olmaz çok insan kırılır suçsuz günahsız dur bakalım mahkemede savun kendini ispat varsa delil varsa bu boku yemeyecektin kardeşim onudami biz dusunelim kendini akla oraya buraya saldirmayla olmaz bu işlerKanka halk zaten imamoglu osmanoglu velioglu derdinde değil şuan, bu hükümetin rakibi olabilecek tek aday o adamdı isim cisim önemli değil, onu içeri aldılar diye kuduruyor millet. Millet bıktı artık bu yönetimden ekonomik koşullardan vesaire, yarın öbürgün ana muhalefet partisine de kayyum atamak vesaire konuşuluyor. Hayırdır kardeşim bu bir makam değil, nereye kayyum atıyorsun bu kadarda olmaz yani
Coğrafya ana baba kardeş seçim hakkın yok kardeşim ilahi takdir bu şekildeBinlerce yıllık insanlık tarihinde düştüğümüz coğrafyaya bak arkadaş
Aynen öyle, ki mansur olsa bence daha iyi 😅 şuan tayyip istemeden de olsa imamogluna rant kazandırdı farkında değil 🤣 Birde şimdi bilmiyoruz işin aslını astarını, acaba bu adam gerçektenmi suclu, bu iddaalar gerçek mi, belki kanal istanbula engel oldu diye aradan çıkaralım ibb ye kayyum atayalım derdinler. Araplardan güzel akar gelcekti cünkü kanal istanbul muhabbeti olsa, o koydu baya 🤣 Ama milletin şuan derdi, cidden a kisisiymis b kişisiymiş, ya da ne biliyim kanal istanbulmuş o parselmis bu parselmis değil. Millet zaten ekonomik olarak çökük durumda, yönetim ve gidişatta hiç umut vermiyor ekonominin düzeleceğine dair, eee geriye insanların ne umudu kalıyor bir tek? Seçim olsa da yönetim değişse belki daha iyi olur. Eeee sen bu seçeneğine de insanların elinden alırsan ne olacağını bilmen kestirmen lazım az çok. Kaldı ki şuan mesele demokrasi meselesine dönüştü, bütün partiler isyanda akp ve mhp hariç kiii akp li eski isimlerden de durumu hoş bulmayan bir kitle varNaktasina kadar haklısın ismin hiçbir önemi yok senin secmemin kimi aday gösteren sana o oyu verecek zaten bende bunu anlatıyorum burada seçmen kaybetmek istemiyorlar siyasi diyerek bence hepsi doğru yoksa CHP için asla değişen birşey olmaz imam olmaz yavaş olur
Yönetim değişecek aga zaten orası cepte bunları göndermek farz oldu artık bende öyle düşünüyorum lakin bu adamda asla masum değil suanki kaos yaygarada bu sebeple suçlu olduğunu özgür özel de biliyor zaten gizli tanık kendi partilileriAynen öyle, ki mansur olsa bence daha iyi 😅 şuan tayyip istemeden de olsa imamogluna rant kazandırdı farkında değil 🤣 Birde şimdi bilmiyoruz işin aslını astarını, acaba bu adam gerçektenmi suclu, bu iddaalar gerçek mi, belki kanal istanbula engel oldu diye aradan çıkaralım ibb ye kayyum atayalım derdinler. Araplardan güzel akar gelcekti cünkü kanal istanbul muhabbeti olsa, o koydu baya 🤣 Ama milletin şuan derdi, cidden a kisisiymis b kişisiymiş, ya da ne biliyim kanal istanbulmuş o parselmis bu parselmis değil. Millet zaten ekonomik olarak çökük durumda, yönetim ve gidişatta hiç umut vermiyor ekonominin düzeleceğine dair, eee geriye insanların ne umudu kalıyor bir tek? Seçim olsa da yönetim değişse belki daha iyi olur. Eeee sen bu seçeneğine de insanların elinden alırsan ne olacağını bilmen kestirmen lazım az çok. Kaldı ki şuan mesele demokrasi meselesine dönüştü, bütün partiler isyanda akp ve mhp hariç kiii akp li eski isimlerden de durumu hoş bulmayan bir kitle var
valla değişik olaylar dönüyor kanka, it izi at izine karışmış derler ya o misal 🤣 şimdi bu kemal kılıctaroglu ve kitlesi parti baskanlığı gitti diye isyanda, eee bu kılıçtaroğlununda zaten ne şekilde kasetle geldiğini hatırlıyoruz. bu adamlar kime çalışıyor belli değil, gizli tanık kim işte mesela, gizli tanık ne kadar güvenilir bir adam bunlarda önemli 😅Yönetim değişecek aga zaten orası cepte bunları göndermek farz oldu artık bende öyle düşünüyorum lakin bu adamda asla masum değil suanki kaos yaygarada bu sebeple suçlu olduğunu özgür özel de biliyor zaten gizli tanık kendi partilileri