- 8,447
- 10,675
- 113
Ganobetse max çekimli 1k ona göreKızma 320 oldu aviatorde spora geçiyorum şimdi 🤣🤣
Ganobetse max çekimli 1k ona göreKızma 320 oldu aviatorde spora geçiyorum şimdi 🤣🤣
Komidin bahattinle urfalı abdinin işini bu gece bitir mardinliValla haklısın o zamanlar tanışmıyorduk
Aynen aga 1k yı zorluyoz aviatorde🤣🤣🤣 470 yaptıkGanobetse max çekimli 1k ona göre
Neden zorluyon çek bonuslu bi yere yatır 2 adım spor yap zaman geçir keyfine bak aviatör ne alakaAynen aga 1k yı zorluyoz aviatorde🤣🤣🤣 470 yaptık
En hızlı bu şekil kasa yükseliyor yada batıyor aga onda 🤣🤣Neden zorluyon çek bonuslu bi yere yatır 2 adım spor yap zaman geçir keyfine bak aviatör ne alaka
yükselmenin sonu yok kanka 1k yapsan 5k cazip gelir 5 yapsan 10 k bu işler böyleEn hızlı bu şekil kasa yükseliyor yada batıyor aga onda 🤣🤣
Yok aga küçük meblalarda uğraşıyorum aviatorde yükseltmeye 520 yaptım spora daldım 988 oldu 12tl yide aviatorde tamamlarızyükselmenin sonu yok kanka 1k yapsan 5k cazip gelir 5 yapsan 10 k bu işler böyle![]()
Artık gerekeni yaaaaap@Mrlbra kasa 1k hedef 50k sabaha kadar yapıp geliyom 🤣🤣🤣
Tamam 🤣Artık gerekeni yaaaaap
Hadi insaallaahTamam 🤣
Ramazan ramazan 🤣🤣Uyudun mu
@ferdikadıoğlu nakıte çeviriyorDün Hepsiburada muhabbeti yapmıştım 20 bin limit aldım fakat ürün alırken peşinat istiyor peşinatsız ürün alan var mı ben zamanında Samsung a14 mü ne almıştım peşinat istememişti şuan istiyor
Jetfadıl@ferdikadıoğlu nakıte çeviriyor
Bu nasıl üslup dostumOlum çek artık çeeeeek