- 3,623
- 3,334
- 113
ilk bi konu sayısına baktım, tam utanacaktım utanmak üzereydim ki, her konuda bir sponsor olduğunu görünce bir an geri kaçtı 😅
Gizlilik diye bişey yok dost forumun nimetlerınden yararlanmayı öğrenın 😄
ilk bi konu sayısına baktım, tam utanacaktım utanmak üzereydim ki, her konuda bir sponsor olduğunu görünce bir an geri kaçtı 😅
Bi tane bile başarılı yok lan yuh böyle kumarbaz mı olur 🤣
o değil de şimdi şu soru geldi aklıma, eee olum birtane bile başarılı yoksa bizim ferdi kime nasıl jest yapı onu merak ediyorum, profilinde kupon kazancıda 0 yazıyor 😅 multilerine dm atarak multilerine mi jest yaptı acaba 😅Bi tane bile başarılı yok lan yuh böyle kumarbaz mı olur 🤣
Hep actıranlara tşk etmıs
Kanka bu çocuğun bu forumda olmasında tek bi amaç var, borç alıp borcunu ödeyip geri borç alıyor, ölü gününü bi şekilde borçlanarak şansını deniyor, sonra parası olunca ödüyoro değil de şimdi şu soru geldi aklıma, eee olum birtane bile başarılı yoksa bizim ferdi kime nasıl jest yapı onu merak ediyorum, profilinde kupon kazancıda 0 yazıyor 😅 multilerine dm atarak multilerine mi jest yaptı acaba 😅
sıkıntı borçla borç ödemenin sonu yaş mantara bağlar o iş , allah yardımcı olsun 🙏Kanka bu çocuğun bu forumda olmasında tek bi amaç var, borç alıp borcunu ödeyip geri borç alıyor, ölü gününü bi şekilde borçlanarak şansını deniyor, sonra parası olunca ödüyor
Yani şöyle özetliyim evin dayısı gibi bi şey
Ben sana bir çok kez ödül attım. Madem öyle neden bu dm ile uşatığın insanlardan olmadım hiç ferdiDostum olunca direkt dmden insanlara ulaşıyorum burda olupta benden ödül alanlar biliyor diğer türlü 10 kişi takip ediyor 3-4 kişiye ödül bütçesi olunca kimi secsem diğeri dariliyor
Haftaya cuma dağıtım yapacakBen sana bir çok kez ödül attım. Madem öyle neden bu dm ile uşatığın insanlardan olmadım hiç ferdi
Kendi sonunu hızlandırdın haberin olsunDostum olunca direkt dmden insanlara ulaşıyorum burda olupta benden ödül alanlar biliyor diğer türlü 10 kişi takip ediyor 3-4 kişiye ödül bütçesi olunca kimi secsem diğeri dariliyor
Daha hakanı vurmadın kurusıkıKendi sonunu hızlandırdın haberin olsun
Gaddar kerim
Bana atmadın hiç sen hep yanlış insanlara atmışsınwawBen sana bir çok kez ödül attım. Madem öyle neden bu dm ile uşatığın insanlardan olmadım hiç ferdi
Silahım tutukluk yapıyor parasızlıktan değiştiremedimDaha hakanı vurmadın kurusıkı
Valla haklısın o zamanlar tanışmıyordukBana atmadın hiç sen hep yanlış insanlara atmışsınwaw
Dostum 3-4 aydır 4 haneli çekimim yokBen sana bir çok kez ödül attım. Madem öyle neden bu dm ile uşatığın insanlardan olmadım hiç ferdi
Çekte at artıkGanobet hesabi olan baksın kişiye özel freespin eklemiş
Tamam 150 verdi şunu 10k yapıp geliyorumÇekte at artık
Olum çek artık çeeeeekKızma 320 oldu aviatorde spora geçiyorum şimdi 🤣🤣