Bu Mecit sandım bir anMal mıakn aw
Bu Mecit sandım bir anMal mıakn aw
Yaaa yok diğer yerlerde ağız dolusu küfür edemiyorum raporlu yor larSi konunun ismini çok yanlış anlamılssınuz aw kaybeden buraya geliyor sınırlayan buraya geliyor ağlama duvarı Kudüste kardeşim
Sıkma canını dostum olmayınca olmuyorYaa ferdi mümkün değil yaa 240 claypso attı 4 sitede bekleyen kod çekimi var dı toplam 1k oldu 5 dk attım piaya faturam vardı 2k onu ödeyeyim diye 1 kuruş arttıramadım sonra spin eklendi 233 verdi onu 2k yaptım 2.5 yapamadım delilik amk
O tv kırıyodu bu bi alt sürümü onun akanajBu Mecit sandım bir an
Amk ya payfix kapandı ekmeğimizden olduk ne güzel vbetten satte 1 k çeker köşemize otururdum şimdi sadece havale ile yatırıyorum başımıza gelmeyen kalmadıSıkma canını dostum olmayınca olmuyor
Ne alaka awAmk ya payfix kapandı ekmeğimizden olduk ne güzel vbetten satte 1 k çeker köşemize otururdum şimdi sadece havale ile yatırıyorum başımıza gelmeyen kalmadı
İyi çocuktu Salih cukra roll yapalım 😂O tv kırıyodu bu bi alt sürümü onun akanaj
Ya başka yatırım yöntemim yok mecburenNe alaka aw
Kaybettik geldik işte 🤣Si konunun ismini çok yanlış anlamılssınuz aw kaybeden buraya geliyor sınırlayan buraya geliyor ağlama duvarı Kudüste kardeşim
Açılıyor aq payfix yeni müdür atandı 🤣🤣🤣Amk ya payfix kapandı ekmeğimizden olduk ne güzel vbetten satte 1 k çeker köşemize otururdum şimdi sadece havale ile yatırıyorum başımıza gelmeyen kalmadı
Kullanın da adayı ilk siz terk edin kanka 🤣Açılıyor aq payfix yeni müdür atandı 🤣🤣🤣
bana berna yazmış sabah pisi şey pardon pisabeti denemek istermisiniz dio, dedim ablacım yatırımsız bonus varsa geliyim, yok ama %100 kayıp bonusu var çok avantajlı diyo, kaşmer kayıp yaşadıktan sonra avantaj sağlasan neolur 🤣Ağlıcam artık siteler bile aramıyo
Zaten benimde aklımda ki şüphe o 🤣🤣🤣 kendi adamları bi güzel Öttürürler bizi diycam de benlik bişey yok aq napcak Hollanda'ya mı gönderecekler ceza kağıdınıKullanın da adayı ilk siz terk edin kanka 🤣
Bi şekilde ceza verir işteZaten benimde aklımda ki şüphe o 🤣🤣🤣 kendi adamları bi güzel Öttürürler bizi diycam de benlik bişey yok aq napcak Hollanda'ya mı gönderecekler ceza kağıdını
ferdi daha önce hiç roll konusu falan açtın mı la? merakımdan soruyorum profilin gizli bakamıyom@guzanlar1 kardeşim de her gün banlaniyor![]()
Dostum olunca direkt dmden insanlara ulaşıyorum burda olupta benden ödül alanlar biliyor diğer türlü 10 kişi takip ediyor 3-4 kişiye ödül bütçesi olunca kimi secsem diğeri dariliyorferdi daha önce hiç roll konusu falan açtın mı la? merakımdan soruyorum profilin gizli bakamıyom
ferdi daha önce hiç roll konusu falan açtın mı la? merakımdan soruyorum profilin gizli bakamıyom