- 3,623
- 3,334
- 113
patrondan talimat gelmiş finans ekibine, deneme bonusundan cekenleri hızlı ödeyin ayakları alışsın diye, yatırım yapıp ceksen hayatta 3 dk da göndermezler 😅3dk da ödendi
patrondan talimat gelmiş finans ekibine, deneme bonusundan cekenleri hızlı ödeyin ayakları alışsın diye, yatırım yapıp ceksen hayatta 3 dk da göndermezler 😅3dk da ödendi
Yani kendi bilir yoksa hepsine çökücez
Kardeşim winnersa gitmiyor muydunuz siz ğuahajahpatrondan talimat gelmiş finans ekibine, deneme bonusundan cekenleri hızlı ödeyin ayakları alışsın diye, yatırım yapıp ceksen hayatta 3 dk da göndermezler 😅
Ben buradan bahsettim la konumuz diye ben winners mesajları bile okumadım, o adamın konusuna gidilir mi akKardeşim winnersa gitmiyor muydunuz siz ğuahajah
Ben bi casinroysa gidip 500e 250 alayımda önceYani kendi bilir yoksa hepsine çökücez
Ben ngu dedim aqBen buradan bahsettim la konumuz diye ben winners mesajları bile okumadım, o adamın konusuna gidilir mi ak
Kardeşim istersen davos’a gir, bizim 500ü harcama 🤣Ben bi casinroysa gidip 500e 250 alayımda önce
PuahahahaBen bi casinroysa gidip 500e 250 alayımda önce
Ben galiba alınganımBen ngu dedim aq
Yok daha okadar yukselemedik reis, söyle bi 10 kişiye roll açtırcak güce kuvvete ulaşalım, ozaman gidip şov yapacaz. Bütün losers ekibine roll falan diye salvoları hazırladık şimdiden 🤣Kardeşim winnersa gitmiyor muydunuz siz ğuahajah
Bu sefer de biz kabul etmiyoruz 🤣Yok daha okadar yukselemedik reis, söyle bi 10 kişiye roll açtırcak güce kuvvete ulaşalım, ozaman gidip şov yapacaz. Bütün losers ekibine roll falan diye salvoları hazırladık şimdiden 🤣
Herkes bir gün tekrar evine döner Lossers.Kardeşim winnersa gitmiyor muydunuz siz ğuahajah
On zamana kadar ben makineden o konuyu satın alırım aqYok daha okadar yukselemedik reis, söyle bi 10 kişiye roll açtırcak güce kuvvete ulaşalım, ozaman gidip şov yapacaz. Bütün losers ekibine roll falan diye salvoları hazırladık şimdiden 🤣
Burası kaybedenler kulübü daha önce sizinle kaybetmiş miydikHerkes bir gün tekrar evine döner Lossers.
bu daha rasyonel bir yaklaşım gibi geldi şuan 🤣On zamana kadar ben makineden o konuyu satın alırım aq
Ona para verme zaten alacaklıyızOn zamana kadar ben makineden o konuyu satın alırım aq
Çok değil 50spine verir 2 bettenbu daha rasyonel bir yaklaşım gibi geldi şuan 🤣
Kaybetmek an meselesidirBurası kaybedenler kulübü daha önce sizinle kaybetmiş miydik