No tanıdığım kişiler dışında sponsorluk kabul etmiyorumSponsor hazır @Efsane083412 🤣🤣
Parayı tek yiyorum iyi forumlar@ferdikadıoğlu eeee cuma geçti cumartesi oldu
Tanışırsın aga nolcak insanlar konuşa konuşa demiş çinliler 🤣🤣No tanıdığım kişiler dışında sponsorluk kabul etmiyorum![]()
Yok borcunu ödersen bende alacağımı alıcam artık 🤣Parayı tek yiyorum iyi forumlar
Yediğin belli zaten 🤣🤣🤣Parayı tek yiyorum iyi forumlar
Sana borcum yok ki puahahahahaYok borcunu ödersen bende alacağımı alıcam artık 🤣
Bana değil işte olum borcun olan yere borcunu öde ki o da bana ödesin 🤣Sana borcum yok ki puahahahaha
kurtlar sofrasına döndük awkTanışırsın aga nolcak insanlar konuşa konuşa demiş çinliler 🤣🤣
Git burdan fakirCidden param yok hüngür hüngür ağlıyorum![]()
Paran olmadığına inandım da hüngür hüngür ağladığına pek inanmıyorum 🤣🤣🤣Cidden param yok hüngür hüngür ağlıyorum![]()
Hadi Ferdi ya yoluna çık topla gel biraz, çekim paylaşım konularından falan çıkarırsın sen bi şeyler 🤣Cidden param yok hüngür hüngür ağlıyorum![]()
Kolumu kaldıracak moralim ve mecalim yok saldım artık herşeyiHadi Ferdi ya yoluna çık topla gel biraz, çekim paylaşım konularından falan çıkarırsın sen bi şeyler 🤣
Nabiyonuz siz aq trencilik mi oynuyonuz 🤣🤣🤣Bana değil işte olum borcun olan yere borcunu öde ki o da bana ödesin 🤣
Fix atKolumu kaldıracak moralim ve mecalim yok saldım artık herşeyi
Yok ya kimseden alacağım da yok maksat bunun borçlarını patlatmaktı yemediNabiyonuz siz aq trencilik mi oynuyonuz 🤣🤣🤣
Bende atim mi 🤣🤣🤣Payco at
Noldu saatlik 15€Bende atim mi 🤣🤣🤣