- 8,447
- 10,675
- 113
Sen gayet normal bir adamdın alpaçinoyken sonradan iyiden iyiye kafayı yedin aqTepki kasıyorsun bedavadan ne oldu yani gülmek yasak mı 😁
Sen gayet normal bir adamdın alpaçinoyken sonradan iyiden iyiye kafayı yedin aqTepki kasıyorsun bedavadan ne oldu yani gülmek yasak mı 😁
Ajskdkdkslndla delirdik agaSen gayet normal bir adamdın alpaçinoyken sonradan iyiden iyiye kafayı yedin aq
Sen kazandın anlaşılan dökülBu konuda olduğunuz sürece kaybedeceksiniz WINNER'S Konusuna gelin
Nerdeeee 🙁Sen kazandın anlaşılan dökül
Sağlam oranmış allahtan mrlbra gibi 1.07 den yatmadın sağlık olsunŞerefsiz Arjantin son da 1-2 net kaçırdı ya 1-0 da kaldı Ekli dosyayı görüntüle 751942
Kabul lan28 Mart Saat 13:00’da Karabağlar Belediyesi önünde buluşalım, canlı yayın açıp dövücem seni
ABN 😅😅😅Ne bilim dertlerden kurtuldum diyince metinden kurtuldun sandım
Hüngür hüngür ağlıyorum AğabeyyyŞerefsiz Arjantin son da 1-2 net kaçırdı ya 1-0 da kaldı Ekli dosyayı görüntüle 751942
Naber lanKabul lan
İyidir senden naber lanNaber lan
Vallahi geliyorum yazarım tırsmazsan bi 5 dk müsait olup seni döverimKabul lan
İyidir lanİyidir senden naber lan
Görüşelim ama ense köküne vurunca ağlama ağladıkça daha çok döverimVallahi geliyorum yazarım tırsmazsan bi 5 dk müsait olup seni döverim
Bizi niye oraya çağırdın aq madem orda kazanır yokNerdeeee 🙁
Anlaştık, para karşılığı dayak yemeyi teklif edersen daha cok döverim şimdiden söyliyimGörüşelim ama ense köküne vurunca ağlama ağladıkça daha çok döverim
Görüşelim ama ense köküne vurunca ağlama ağladıkça daha çok döverim
Kemiklerini kırıp kanından ferdikadıoğlu bir markadır yazacağımAnlaştık, para karşılığı dayak yemeyi teklif edersen daha cok döverim şimdiden söyliyim
AnlastıkKemiklerini kırıp kanından ferdikadıoğlu bir markadır yazacağım