- 2,927
- 3,803
- 113
Dayıma da citirdan bı mature @aSiRuH06
RaggaHangi şehir
Burdan çok sıkıldım ya bu şehirden gideyimde gerisine bakarızDünden niyetli
Lan dayım çok fenasın ya varol 😁Sendeki matkap darbelidir yeğen,,sen dewam et,,ben molozlari almaya gelirim Bayram sonu....
Bize kırık lazım,,uğraştırma beni ddd
Otel gibi derken kira yok fatura yok vsBurayı bende öyle valla aile evini de öyle olur muhtemelen
Partiye üyelikler nezaman başlıyor,,yenimi kuruldu bu parti..oyunu verenler katılsın der gibiApartmanda 2 daire boş gel hergin alkol ve seks partisi duzenleeiz
NsbsjsjsjsjsjsjsjsOtel gibi derken kira yok fatura yok vs
Yatıp kalkıyorum bide yemek
Grandma bile hayır demezDayıma da citirdan bı mature @aSiRuH06
Abdest gidmeden ben gideyimDayıma da citirdan bı mature @aSiRuH06
yok yaaa yalan olduk gibi, uzatma cıkarsa belkide o da zor gözüküyor, 2.3 oran bulduk rahat gelir dediğimiz mactan yatıyoz yine@ngu çekim yaptı sesi kesildi. Kardeşlerini unuttu mu ne yaptı?
Paramizi neden risk ediyorsun kardeşimyok yaaa yalan olduk gibi, uzatma cıkarsa belkide o da zor gözüküyor, 2.3 oran bulduk rahat gelir dediğimiz mactan yatıyoz yine
Şaka Maka öyleOtel gibi derken kira yok fatura yok vs
Yatıp kalkıyorum bide yemek
Abdest osurunca da gidiyor dayı boşver olgun ve dolgunlari düşün senAbdest gidmeden ben gideyim)
25 i la o 😀Tamda 17sini 18ine bağlayan gece ortadan kaybolman tesadüf olamaz Isa 🤣🤣🤣
Yok lan 18inde 🤣🤣 dimi @aSiRuH06 25i senin tarih 🤣🤣🤣elimde belgeler var25 i la o 😀
25 i la o 😀
Yatın uyuyun la....biriniz holland zengini biriniz Angara kuyumcular derneği başkanı,,üç kuruşluk emekli maaşının gününü takip etmeyin..gerçi kredilerden kredi kartindan ondan bundan cebime bı tütün parası kalıp kalmadığında meçhul..şuan ekran atsam ödenecek tel doğalgaz elektrik bile günü geçti bekliyor,diğerlerini hiç soylemeyim..Yok lan 18inde 🤣🤣 dimi @aSiRuH06 25i senin tarih 🤣🤣🤣elimde belgeler var
Ben tekeli bekliyom😁Yatın uyuyun la....biriniz holland zengini biriniz Angara kuyumcular derneği başkanı,,üç kuruşluk emekli maaşının gününü takip etmeyin..gerçi kredilerden kredi kartindan ondan bundan cebime bı tütün parası kalıp kalmadığında meçhul..şuan ekran atsam ödenecek tel doğalgaz elektrik bile günü geçti bekliyor,diğerlerini hiç soylemeyim..
Allah'ım senide bizide bı şekilde beklemekten kurtarsın,,ömrümüz beklemekle bitti bitecek....Ben tekeli bekliyom😁
Artık hiç dönmeyecek sevgiliyi beklerim ömrümün sonbaharındaAllah'ım senide bizide bı şekilde beklemekten kurtarsın,,ömrümüz beklemekle bitti bitecek....