- 17,800
- 13,607
- 113
DddsssdBır kızı etkılemek istiyorsan vıcdanına oynıcaksın yada dukkanın onundekı kedılere su koy seslı sekılde pisi pisi de
Adnan Oktar in kedisi sanki
DddsssdBır kızı etkılemek istiyorsan vıcdanına oynıcaksın yada dukkanın onundekı kedılere su koy seslı sekılde pisi pisi de
Kabul etmemişlerdir akÇok sikimdeydi daha bugün istifa ettim
Dayım yarın gel beton kırma makinası olarak işe başla...
Zaten bu korkudan 13 yıldır tık yok...nikaha bakacaz artık..kuş olmeden kafes kırılmadan diyoz
Evet ama ben dedim nişan ayı içinde gidicem diye gerisi onlara kalmış aq memlekete gitcem sikerim ya aylık 25k sırf eve faturalara gidiyor gider aile evinde beleşe yaşarımKabul etmemişlerdir ak
Ya ben uydurum ya uykunu kaçırmayınDayım yarın gel beton kırma makinası olarak işe başla
Lakabı hilti isaDayım yarın gel beton kırma makinası olarak işe başla
Sendeki matkap darbelidir yeğen,,sen dewam et,,ben molozlari almaya gelirim Bayram sonu....Dayım yarın gel beton kırma makinası olarak işe başla
25k fatura ne ak apartman komple senden mı çekıyorEvet ama ben dedim nişan ayı içinde gidicem diye gerisi onlara kalmış aq memlekete gitcem sikerim ya aylık 25k sırf eve faturalara gidiyor gider aile evinde beleşe yaşarım
Kira + fatıralar aw25k fatura ne ak apartman komple senden mı çekıyor
2 gün uzaksınMatkap İsa
Haa bedavaya çalişiyon o zamanKira + fatıralar aw
Aynen bedava valla aile evi en iyisi herşey beleşHaa bedavaya çalişiyon o zaman
Kumar olmasa patates
Bende kirayı 6 dan 9 a çıkaracak diye ev sahibine hain planlar kuruyordumHaa bedavaya çalişiyon o zaman
Kumar olmasa patates
Ben otel gibi kullanıyorum eviAynen bedava valla aile evi en iyisi herşey beleş
Apartmanda 2 daire boş gel hergin alkol ve seks partisi duzenleeizAynen bedava valla aile evi en iyisi herşey beleş
Hangi şehirApartmanda 2 daire boş gel hergin alkol ve seks partisi duzenleeiz
Burayı bende öyle valla aile evini de öyle olur muhtemelenBen otel gibi kullanıyorum evi
Dünden niyetliHangi şehir