- 3,396
- 2,433
- 113
Tamda 17sini 18ine bağlayan gece ortadan kaybolman tesadüf olamaz Isa 🤣🤣🤣Çok şükür sağlık yerinde,,Ramazan sessizligi diyeyim,,netten uzak kaliyom mecburen..bugün tutunsuz olunca fazla sesimiz çıktı..
Tamda 17sini 18ine bağlayan gece ortadan kaybolman tesadüf olamaz Isa 🤣🤣🤣Çok şükür sağlık yerinde,,Ramazan sessizligi diyeyim,,netten uzak kaliyom mecburen..bugün tutunsuz olunca fazla sesimiz çıktı..
Uluslararası ilişkilerO artık helaline falan bakmıyor gözü yükseklerde Avrupalı istiyor benden 😅🤣
3 gündür ne kız var ne alkol var antibiyotik kullanıyorumYeni kız geldi çok güzel diyordun noldu o
Dükkana be kardeşim3 gündür ne kız var ne alkol var antibiyotik kullanıyorum
Antibiyotik dediğinde Jack Daniels mı3 gündür ne kız var ne alkol var antibiyotik kullanıyorum
Heee nizim dükkana değil yan dükkana geldi pek samimi olamadım onlaDükkana be kardeşim
Sevındım bunu bılmeneZina haram
Gözlerimi kapatıyomZina haram
Zaten bu korkudan 13 yıldır tık yok...nikaha bakacaz artık..kuş olmeden kafes kırılmadan diyozZina haram
Kanka taktık verım bayılmıs gıbı yap sara hastası gıbı ayaklarını yerde cırpındırHeee nizim dükkana değil yan dükkana geldi pek samimi olamadım onla
Sara kafasını taşa vuruyor direk ak patlayana kadarKanka taktık verım bayılmıs gıbı yap sara hastası gıbı ayaklarını yerde cırpındır
Bır kızı etkılemek istiyorsan vıcdanına oynıcaksın yada dukkanın onundekı kedılere su koy seslı sekılde pisi pisi deKanka taktık verım bayılmıs gıbı yap sara hastası gıbı ayaklarını yerde cırpındır
ağzındaki köpüğü nasıl yapacak metoKanka taktık verım bayılmıs gıbı yap sara hastası gıbı ayaklarını yerde cırpındır
Krem şantiağzındaki köpüğü nasıl yapacak meto
Amuda kalkık vaziyette önünden de geçebilirBır kızı etkılemek istiyorsan vıcdanına oynıcaksın yada dukkanın onundekı kedılere su koy seslı sekılde pisi pisi de
Uyuma ben bugun yaptım onu geç kaldım sabahBen yatıyorum aw ya 1.5 saat uyicam alt tarafı yarına listedekiler hazırlasın son sözüm
Çok sikimdeydi daha bugün istifa ettimUyuma ben bugun yaptım onu geç kaldım sabah