- 3,623
- 3,334
- 113
kanka bana bu adamların jesti parası iyiligi dokundu, miktar önemli değil ben yapılan jesti unutmam@ngu niye 650 daimond elit platinium plus mı😉
kanka bana bu adamların jesti parası iyiligi dokundu, miktar önemli değil ben yapılan jesti unutmam@ngu niye 650 daimond elit platinium plus mı😉
Sana hesapta milyon varken 1₺ yokKanka 60 tl varmı
Dağıtımcıları saymıyom aga ben 🤣🤣 bizimkisi ayrı hikaye 😅northe - vurucu999 - mrlbra - shellac - birde bugunku dagıtım yapan arkadas abdulmuydu neydi nicki, bu adamlardan biri para lazım desin cebimdeki neyse çıkarır masaya koyarım
@vurucu999northe - vurucu999 - mrlbra - shellac - birde bugunku dagıtım yapan arkadas abdulmuydu neydi nicki, bu adamlardan biri para lazım desin cebimdeki neyse çıkarır masaya koyarım
shellac reisin kupondanda bi jest uğradıydı 😅Shellec ne alaka aw 🤣
Turnuvada 160 kısı varken kanka kanka demeye başlıyon ama puhahahSana hesapta milyon varken 1₺ yok
Ne dedi daimomd vs bize hakaret mi o 🤣 meali nekanka bana bu adamların jesti parası iyiligi dokundu, miktar önemli değil ben yapılan jesti unutmam
Daim ona vermen yanishellac reisin kupondanda bi jest uğradıydı 😅
İyiliği Unutan kansızdır aga eyvallah doğru söze ne denirkanka bana bu adamların jesti parası iyiligi dokundu, miktar önemli değil ben yapılan jesti unutmam
Bağlanmamak için sildim mesajı iban ayTurnuvada 160 kısı varken kanka kanka demeye başlıyon ama puhahah
Kominist misin kardeşim sen akajaj
Almam kı 250 yı gerı bıdaha böle stres nasıl atcam bu paraya puhahaYav metin verdiğin vereceğin paraya başlayayım senin 250₺ ne caz yaptın at ibanı ondan sonrada bir kez daha çeneni açarsan kırarım kemiklerini gelip bulup
Yok aga Forum ve konunun en üst düzey elit üyelerine verilen ünvan oooNe dedi daimomd vs bize hakaret mi o 🤣 meali ne
daimon reisin kuponlardan henuz birsey dusmedi ona vefa borcum yok ama severim kendisini 😅Daim ona vermen yani
Kesin öyledirYok aga Forum ve konunun en üst düzey elit üyelerine verilen ünvan ooo
Ağır sövecem artık sus kanka lütfenAlmam kı 250 yı gerı bıdaha böle stres nasıl atcam bu paraya puhaha
Lan neden gergınsın sen bu kadar bak cınsel hayatını etkıler stres panıkAğır sövecem artık sus kanka lütfen
900₺ ye metini konudan yasaklatabilirim metin geri gelmek isterse 1500e geri yasağını kaldırtabilirimAğır sövecem artık sus kanka lütfen
Şimdi ben buna etik olmayan ve forumda yazılan şekilde cevap veririm ama banlanmak istemiyorum gayet net açık ve net banlanmak istemiyorumLan neden gergınsın sen bu kadar bak cınsel hayatını etkıler stres panık