- 1,510
- 1,022
- 113
Bu çok iyi oldu aga ya Meksika iy 1.5 gelirse bugün zarar 25 k ona bile razıyım artık sabahtan beri kafa patlat eksi 25 akıl alır gibi değilAha Brezilya çaktı wonn oldun
Bu çok iyi oldu aga ya Meksika iy 1.5 gelirse bugün zarar 25 k ona bile razıyım artık sabahtan beri kafa patlat eksi 25 akıl alır gibi değilAha Brezilya çaktı wonn oldun
Hadı bakalım hafta sonu duzeltırsın reısBu çok iyi oldu aga ya Meksika iy 1.5 gelirse bugün zarar 25 k ona bile razıyım artık sabahtan beri kafa patlat eksi 25 akıl alır gibi değil
Beyler kusura bakmayın arkamı toparlayamadim bugün kimseye faydamız olmadı o sebeple umarım yarın kâra geçerizde bir kaç dosta faydamız olur hakkınızı helal edinHadı bakalım hafta sonu duzeltırsın reıs
Takıl kafana göre sıkıntı yokBeyler kusura bakmayın arkamı toparlayamadim bugün kimseye faydamız olmadı o sebeple umarım yarın kâra geçerizde bir kaç dosta faydamız olur hakkınızı helal edin
Sıkma canını inşaallah toparlarsin dostumBeyler kusura bakmayın arkamı toparlayamadim bugün kimseye faydamız olmadı o sebeple umarım yarın kâra geçerizde bir kaç dosta faydamız olur hakkınızı helal edin
Cansın dostum eyvallah ama unutmam bilesin 🤫Takıl kafana göre sıkıntı yok
EywallahCansın dostum eyvallah ama unutmam bilesin 🤫
Peru'da tamamCansın dostum eyvallah ama unutmam bilesin 🤫
Günaydın iflah olmaya mı geldınSiz iflah olmassınız günaydın
Ben oldum çoktanGünaydın iflah olmaya mı geldın
Sen çok mu biliyon 🤣Önerilen bütün oyunlar düşman götüne amk adam çevrim oyunu istiyor biri gates biri wild wikd diyor şaka mısınız hıç slot oynamadınız mu taşak mı geçiyorsunuz
Olursun arkada oynamaktabBen oldum çoktan
Gunaydi miGünaydın dostlar
Bana aydı dost sana aymadi miGunaydi mi
Reis ben dediğin gibi yaptım ama yatırım yaparken güvenlik nedeniyle işleminiz gerçekleşmiyor diyor. Nasıl düzelir bu. Müşteri hizmetleri yardımcı olmuyor.pardon ya ne paramı pokus ismi, mk okadar cok uygulama kullanıyoz ki isimleride karışıyor artık manyak ettiler bizi
Bana aymiyor uzun suredirBana aydı dost sana aymadi mi